Pori jakaa kasvomaskeja torilla – käyttöä suositellaan kaikille yli 15-vuotiaille

Porin kaupunki toteuttaa tempauksen yhteistyössä Porikortteleiden kanssa jakamalla kertakäyttöisiä kasvomaskeja kahtena eri ajankohtana loppuvuodesta 2020.

Kasvomaskeja jaetaan kauppatorilla ensimmäisen kerran tiistaina 22. joulukuuta kello 12–14 ja seuraavan kerran keskiviikkona 30. joulukuuta kello 12–14. Maskin voi käydä noutamassa, jos on vaikka ohikulkumatkalla asioille ja maskia ei jostain syystä ole mukana.

– Kasvomaskien jakamisella halutaan terävöittää viestiä, että Porin kaupunki suosittelee vahvasti kasvomaskin käyttöä kaikissa julkisissa sisätiloissa, toteaa kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen.

Porin kaupunki suosittelee kasvomaskin käyttöä julkisilla paikoilla sekä kaupungin toimipaikoissa kaikille yli 15-vuotiaille. Kasvomaskia suositellaan myös julkisessa liikenteessä sekä takseissa niin matkustajille kuin kuljettajille. Lisäksi kaupunki suosittelee kaikkia noudattamaan yleisiä ohjeita turvaväleistä, käsihygieniasta sekä aivastus- ja yskimistavoista.

Matkustamista ei suositella leviämisvaiheessa oleville alueille. Kokoontumisrajoituksissa tulee noudattaa Aluehallintoviraston määräyksiä.

Ajankohtaista tietoa ja viimeisimmät uutiset Porin kaupungin koronatilanteesta löytyy osoitteesta

Karhu joka pitää sydäntä kasvomaski päässä