Teknisen toimialan palveluasiantuntija Mari-Anne Leppäkoski

Minä Porissa -juttusarja esittelee Porin kaupungin eri toimialojen työntekijöiden työarkea ja tunnelmia. Juttusarjan tavoitteena on kertoa eri edustajien käsityksiä ja kokemuksia Porista, porilaisuudesta ja kaupungilla työskentelystä.

Tässä juttusarjan osassa kurkataan teknisen toimialan palveluasiantuntija, Mari-Anne Leppäkosken arkeen. Paljasjalkainen porilainen kuvailee kotikaupunkiaan monien mahdollisuuksien paikkana.

– Täällä on mahtavat ulkoilu- ja luontokohteet. Hienoa, kun Pori on vakiinnuttanut paikkansa monipuolisille tapahtumille. Myös koulutusmahdollisuudet ovat hyvät. Asun asemakaavarajalla, josta alkaa pelto- ja metsämaisema, päättyen mereen. Ei hienompaa paikkaa ole asua, Leppäkoski kertoo.  

Luonnonläheisessä kaupungissa myös palvelut ovat helposti saatavilla.

– Kaik on ihan liki! Polkupyörällä pärjää hyvin ja joukkoliikenne omalla kohdallani on toiminut hyvin eli myös töihin pääsee hyvin. Ainoastaan nuorten, syrjäytymisvaarassa olevien palveluihin toivoisin enemmän johdonmukaisuutta ja parempaa jatkumoa. Tavoitettavuus pitäisi olla helpompaa, Leppäkoski pohtii.

Kaupungin tarjoama tasapainoinen, mutta vaihteleva työ on Leppäkosken mieleen.

– Tykkään työskennellä kaupungilla, koska se on turvallinen ja vakaa työnantaja. Parasta työssäni on ihana työyhteisö ja työn monipuolisuus sekä asiakaskohtaamiset. Jokainen päivä on erilainen, eri asiakkaineen ja asioineen, Leppäkoski iloitsee.

Mari-Anne tietokoneella työpöytänsä ääressä

Pori tarjoaa Leppäkoskelle mahdollisuudet moneen. Lukuisat liikunta- ja kulttuurielämykset takaavat tekemistä vuodenajasta riippumatta.

– Parasta Porissa on liikuntapaikat sekä retkeily ja ulkoilumahdollisuudet monipuolisine luontoineen ja luonnonsuojelualueineen. Myös erilaiset kulttuuritalot, kuten museot, taidemuseot ja vauvojen värikylpy sekä teatterit ja taidenäyttelyt ovat mielettömiä. Täällä vaan on kaikki minulle tarpeellinen, Leppäkoski toteaa.

 

Porin kaupungilla työskentelee yli 6000 henkilön joukko eri alojen osaajia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä. Käytännössä joka 11. porilainen on kaupungin palveluksessa. Kaupunkimme huipputyypit pitävät yhdessä huolen siitä, että palvelut pelaavat, asukkaat ovat tyytyväisiä ja Pori pysyy vetävänä huomennakin. Olisiko sinusta huipputyypiksi? Katso avoimet työpaikat Kuntarekrystä.

 

Mari-Anne hymyilee