Laitoshuoltaja Sari Kerokoski

Minä Porissa -juttusarja esittelee Porin kaupungin eri toimialojen työntekijöiden työarkea ja tunnelmia. Juttusarjan tavoitteena on kertoa eri edustajien käsityksiä ja kokemuksia Porista, porilaisuudesta ja kaupungilla työskentelystä.

Tässä juttusarjan osassa keskustan uimahallin laitoshuoltaja Sari Kerokoski kuvailee Poria työnteon ja asumisen näkökulmasta. Karhukaupungissa asustava Kerokoski arvostaa kaupungin tarjoamaa tasapainoista ja vakaata työpaikkaa.

Sari Kerokoski uimahallin edustalla

– Tykkään työskennellä kaupungilla, sillä minulla on vakituinen, omassa kohteessa oleva työpaikka, jossa saan tehdä täysiä viikkotunteja. Myös palkkaus on yksityiseen puoleen verrattuna parempi. Lisäksi työsuojeluasioihin kiinnitetään paljon huomiota kuin myös työntekijän hyvinvointiin, Kerokoski painottaa.

Tärkein asia laitoshuoltajan työssä on mielekäs ja toimiva työyhteisö. Myös omien työpäivien sisällöllä on merkittävä rooli.   

– Huononakaan päivänä työt eivät tunnu niin raskailta, kun on hyvä työyhteisö ympärillä. Parhaita asioita työssäni ovat vaihtelevat työvuorot sekä arkivapaat, Kerokoski kertoo.

Innostavan työn lisäksi Kerokoski pitää Porista myös asuinpaikkana. Kaupungin tarjoamat lukuisat palvelut sekä rauhallinen ja edullinen asuinympäristö takaavat viihtyvyyden.

– Täällä on mahdollisuuksia joka ikäluokalle ja harrastustoimintaakin löytyy moneen makuun. Etäisyydet ovat kaikkialle lyhyet ja jo keskustasta muutaman kilometrin päästä löytyy maaseutua ja metsää. Asuinpaikkana Pori on rauhallinen ja edullinen, Kerokoski iloitsee.

 

Porin kaupungilla työskentelee yli 6000 henkilön joukko eri alojen osaajia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä. Käytännössä joka 11. porilainen on kaupungin palveluksessa. Kaupunkimme huipputyypit pitävät yhdessä huolen siitä, että palvelut pelaavat, asukkaat ovat tyytyväisiä ja Pori pysyy vetävänä huomennakin. Olisiko sinusta huipputyypiksi? Katso avoimet työpaikat Kuntarekrystä.

 

Sari Kerokoski uimahallin edustalla