Palveluasiantuntija Jan Kaski

Minä Porissa -juttusarja esittelee Porin kaupungin eri toimialojen työntekijöiden työarkea ja tunnelmia. Juttusarjan tavoitteena on kertoa eri edustajien käsityksiä ja kokemuksia Porista, porilaisuudesta ja kaupungilla työskentelystä.

Tässä juttusarjan osassa palveluasiantuntija Jan Kaski kuvailee ajatuksiaan Porissa työskentelemisestä ja asumisesta. Porin kaupungin tarjoama vaihtelevuus työssä on Kasken mielestä merkittävää.

– En näe eroa kaupungilla tai yksityisellä sektorilla työskentelyssä. Pääasia on, että työstään nauttii. Parasta työssäni on loistavat työkaverit ja työn vaihtelevuus. Jokainen päivä on erilainen eikä kahta samanlaista päivää ole. Työpaikkana kaupunki on kuntalaisten palvelija ja heille me näitä töitä teemme, Kaski kuvailee.

Jan Kaski työpisteellään tietokoneen ääressä

Porissa asuva Kaski kuvailee satakuntalaiskaupunkia monipuolisen toiminnan paikkana. Aktiivisesti urheilun parissa toimiva palveluasiantuntija jää kuitenkin kaipaamaan palloiluun keskittyvää urheiluhallia.

– Asuinpaikkana Pori on kotoisa ja sopivan kokoinen. Täällä on kaikkea, kun vaan viitsii hieman nähdä vaivaa palveluiden ja aktiviteettien löytämiseen. Urheilun kanssa toimivana ihmisenä nykyaikaisen palloiluhallin puuttuminen tämän kokoisessa kaupungissa kuitenkin hävettää, Kaski pohtii.

Porin kaupungilla työskentelee yli 6000 henkilön joukko eri alojen osaajia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä. Käytännössä joka 11. porilainen on kaupungin palveluksessa. Kaupunkimme huipputyypit pitävät yhdessä huolen siitä, että palvelut pelaavat, asukkaat ovat tyytyväisiä ja Pori pysyy vetävänä huomennakin. Olisiko sinusta huipputyypiksi? Katso avoimet työpaikat Kuntarekrystä.

 

Jan Kaski Porinan asiakaspalvelun tiloissa