Perhepäivähoitaja Riikka Vehkaoja-Vahtera

Minä Porissa -juttusarja esittelee Porin kaupungin eri toimialojen työntekijöiden työarkea ja tunnelmia. Juttusarjan tavoitteena on kertoa eri edustajien käsityksiä ja kokemuksia Porista, porilaisuudesta ja kaupungilla työskentelystä.

Tämän kertaisessa juttusarjan osassa otetaan selvää sivistystoimialalla työskentelevän perhepäivähoitajan, Riikka Vehkaoja-Vahteran mietteistä Porissa asumisesta ja työskentelystä.

– Pori on mielestäni sopivan kokoinen kaupunki ja täällä on paljon ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia. Parasta Porissa on rantakaupunki ja luonto, Vehkaoja-Vahtera kertoo.

Mielekkään asumisen ohella turvallinen ja vakaa työpaikka on Vehkaoja-Vahteralle tärkeä.

Riikka ulkona kesällä, sylissä lapsi

– Tykkään työskennellä Porin kaupungilla, koska täällä on työkavereita ja tiimi. Minun ei myöskään tarvitse huolehtia palkanlaskennasta itse. Vakituiseen työsuhteeseen oli haastavempaa päästä ja palkka voisi olla lähikuntiin verrattuna parempi. Mutta tällä hetkellä minulla on hyvä esimies, joka pitää alaisistaan huolta ja se on tärkeää, Vehkaoja-Vahtera muistuttaa.

Perhepäivähoitajana työskentelevälle Vehkaoja-Vahteralle nuorten kehityskaaren seuraaminen on antoisaa.

– Paras asia työssäni on nähdä pienten lasten kasvavan ja kehittyvän, Vehkaoja-Vahtera sanoo.

 

Porin kaupungilla työskentelee yli 6000 henkilön joukko eri alojen osaajia monipuolisissa ja mielenkiintoisissa työtehtävissä. Käytännössä joka 11. porilainen on kaupungin palveluksessa. Kaupunkimme huipputyypit pitävät yhdessä huolen siitä, että palvelut pelaavat, asukkaat ovat tyytyväisiä ja Pori pysyy vetävänä huomennakin. Olisiko sinusta huipputyypiksi? Katso avoimet työpaikat Kuntarekrystä.

 

Riikka Vehkaoja-Vahtera ulkona kesällä