Kirjastokortilla pääsee laskettelemaan

Porissa kirjastokortilla lainattavien kausikorttien valikoima laajenee, kun mukaan saadaan Ruosniemen laskettelukeskuksen kaksi kausikorttia. Kausikortit ovat nyt lainattavissa!

Monet kirjastokortilla lainattavista kausikorteista on koronan vuoksi pois käytöstä, mutta ulkoilu ja laskettelu on sallittua, joten laskettelukeskuksen kortti on hieno lisä valikoimaan.

– Mahtavaa, että saimme valikoimaan nyt kausikortteja, joita voi käyttää myös poikkeusaikana. Laskettelukeskus on saanut rinteet lumetettua ja keskus on auki innokkaille laskijoille, joten kannattaa ehdottomasti tarttua tilaisuuteen, lainata kausikortti ja lähteä laskettelemaan, vinkkaa liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti.

Kausikortteja voi lainata Porin pääkirjastosta. Yhdellä kirjastokortilla saa lainata yhden kausikortin. Laina-aika on viikon eikä uusintaa tai varausta voi tehdä. Kausikorttien pakkaukset löytyvät Liikuttamosta ja itse kausikortin saa lainatessa tiskiltä.

Kausikorteista lainattavissa on toistaiseksi vain uudet laskettukortit. Korttien saatavuuden voi tarkistaa verkkokirjastosta hakusanalla kausikortti.

 

 

ruosniemen laskettelurinteessä lasketellaan