Vähärauman monitoimitalon rakentaminen alkaa – Tule kuulemaan ajankohtaisista asioista sähköiseen asukastilaisuuteen!

Länsi-Porin alueella alkaa Vähärauman monitoimitalon rakentaminen. Alueen asukkaille järjestetään keskiviikkona 28. huhtikuuta kello 17.30 alkaen sähköinen tilaisuus, jossa kerrotaan rakentamisen etenemisestä, lähialueen puistoista sekä liikennejärjestelyistä

Vähärauman monitoimitalon rakennusurakan tarjouskilpailu on päättynyt, ja kohteen urakoitsija on valittu. Rakentaminen alkaa toukokuun alussa.

– Rakennusprojekti koskee monia Länsi-Porin asukkaita. Järjestämme asukastilaisuuden, jossa kerromme ajankohtaiset kuulumiset, sanoo rakennuttaja Miika Pennanen.

Tilaisuuteen pääsee liittymään tästä linkistä.

Asukkailla on mahdollisuus esittää monitoimitalon rakentamiseen tai muuten asuinalueeseen liittyviä kysymyksiä etukäteen osoitteessa pori.fi/kysylansiporista. Kysymykset pyydetään jättämään 23. huhtikuuta mennessä, jotta niihin ehditään valmistautua.

– Kaikkiin määräaikaan mennessä tulleisiin asiallisiin kysymyksiin pyritään vastaamaan tilaisuuden lopussa. Mikäli kysymyksiä on paljon, niihin tullaan vastaamaan sähköisenä tilaisuuden jälkeen. Kysymyksiä voi esittää samalla verkkosivulla myös tilaisuuden aikana ja näihin kysymyksiin koitetaan vastata myös tilaisuudessa, toteaa sivistystoimialan toimialajohtaja Esa Kohtamäki.

Kaikki kysymykset käydään läpi tilaisuuden jälkeen ja niistä koostetaan kysymys ja vastaus -sivusto verkkosivulle pori.fi/vaharaumatalo. Tältä verkkosivulta löytyy myös havainnekuvia uudesta koulurakennuksesta sekä muuta ajankohtaista tietoa, johon kannattaa tutustua.

Laajemmat asukastilaisuudet saavat odottaa

Sivistystoimiala on luvannut järjestää kaikilla kahdeksalla palvelualueella asukastilaisuudet. Vuoden 2020 alussa ehdittiin järjestämään Ahlaisten alueen asukastilaisuus, mutta koronan tuomien rajoitusten vuoksi muita tilaisuuksia on jouduttu siirtämään.

– Kokeilemme nyt tämän sähköisen tilaisuuden avulla, miten isomman asukastilaisuuden järjestäminen voisi onnistua sähköisesti. Koemme kuitenkin, että asukastilaisuudet pitää olla livenä ja niihin kuuluu aito asukkaiden kohtaaminen. Toivottavasti maailman tilanne antaa jossain vaiheessa mahdollisuuden järjestää vielä kasvokkaista kohtaamista, sanoo Kohtamäki.

 

Vähärauman koulun perspektiivikuva