Varaosapankki löytyy nyt Porin kaupungin verkkokaupasta

Verkkokaupasta ei voi suoraan tilata Varaosapankin uniikkeja tuotteita, mutta näkyvyyttä luova kiinteä sivu kaupungin verkkokaupassa ohjaa rakentajan, remontoijan ja tuunaajan aarreaittaan.

Porin varaosapankki on aarreaitta – rakennusmateriaalin kierrätyskeskus

Uuninluukkuja, kytkimiä, venttiileitä, heloja, ovia, ikkunoita, kalusteita – persoonallisia ratkaisuja ja eri aikakausien tuotteita neuvoen ja opastaen.

Varaosapankki vastaanottaa ja myy edelleen vanhoja rakennusosia. Palveluihin kuuluu myös erilaiset ikkunatyöt. Lasipalatsissa syntyy taitavissa käsissä lasitusta eri aikakausien ikkunoille tilaustyönä asiakkaan toiveiden mukaan.

Etsitkö retroa valaisimen kytkintä? Oven painiketta? Lampun kupua? Ideoita tuunaukseen: wanhoista ikkunanpokista valokuvakehykset tai peili, wanhoista ikkunoista lyhty tai kasvihuone, wanhasta ovesta ruokailupöytä tai myyntitiski, peiliovista sisustussuosikki liukuovi.

Kuvia voi katsella Varaosapankin facebookissa ja kysellä lisätietoja joko yksityisviestillä, sähköpostilla tai puhelimitse. Paras ratkaisu on poiketa Veturitallilla!

Varaosapankki on avoinna maanantaista keskiviikkoon klo 9-16, torstaisin kello 11-16 ja perjantaisin 9-14 osoitteessa Veturitallinkatu 7.

Tervetuloa!

Vanha veturitalli