Kaupungin asiakaspalvelupisteet avaavat oviaan – ota huomioon kesän poikkeavat aukioloajat

Koronarajoitukset ovat tuoneet muutoksia Porin kaupungin asiakaspalvelupisteiden toimintaan. Nyt osa asiakaspalvelupisteistä on avannut jälleen oviaan. Tietyissä kaupungin toimipisteissä on kuitenkin poikkeavia aukioloaikoja kesän vuoksi. Aukioloaikoja päivitetään uutiseen aina tarpeen mukaan.

Vaikka kaupungin palvelut avaavat oviaan, koronavirukseen liittyvät ohjeistukset ja suositukset tulee ottaa huomioon niissä asioidessa.

Porina

Porinan Yrjönkadulla sijaitsevissa asiakaspalvelutiloissa asiakkaita otetaan vastaan normaalisti. Monet Porinan palveluista ovat hoidettavissa myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Porinan asiakaspalvelu palvelee maanantaisin kello 10–17, tiistaista torstaihin kello 8–15.30 ja perjantaisin kello 8–15 numerossa 02 623 4100 sekä sähköpostilla porina@pori.fi. Porinan asiakaspalvelutilat sijaitsevat osoitteessa Yrjönkatu 13.

Paikan päälle Porinaan saapuvien asiakkaiden toivotaan käyttävän kasvomaskia ja kiinnittävän erityistä huomiota yleisiin hygieniaohjeisiin. Sisääntulon yhteydessä on saatavilla käsidesiä ja kertakäyttömaskeja. Maksamiseen asiakkaiden toivotaan mahdollisuuksien mukaan käyttävän maksukortteja tai korttien lähimaksuominaisuuksia.

Satakunnan Vihertietokeskus

Satakunnan Vihertietokeskuksen toimintaa on supistettu, ja neuvonta tapahtuu toistaiseksi vain puhelimella ja sähköpostilla. Neuvonta on auki maanantaisin kello 10–11 ja 12–15.30 numerossa 044 701 4308 sekä sähköpostilla vihertieto@pori.fi. Kesämaanantaisin neuvonta on kiinni 12.7., 19.7., 23.8. ja 30.8.

Porin Vesi

Porin Veden Ulasoorintie 7:n toimipiste on jälleen auki asiakkaille. Asiakaspalvelupiste on auki maanantaista torstaihin kello 8–16 ja perjantaisin sekä aattopäivinä kello 8–15.15.

Kirjaamo

Kirjaamon asiakasvastaanotto sekä puhelinasiakaspalvelu on Otavankadulla läpi kesän avoinna arkisin kello 9–11 ja 13–15.00. Puhelinvaihde on avoinna arkisin maanantaista torstaihin kello 8–11.00 ja 12–16.00 ja perjantaisin kello 8–11.00 ja 12–15.00. Juhannusaatonaattona torstaina 24. kesäkuuta kirjaamo sulkee ovensa kello 14.00 ja juhannusperjantaina palvelut ovat suljettuna.

Visit Porin matkailuneuvonta ja brändituotekauppa

Visit Porin toimipiste palvelee normaalisti osoitteessa Yrjönkatu 13 maanantaisin kello 10–17, tiistaista torstaihin kello 10–16 sekä perjantaisin kello 10–15. Liikkeeseen saapuvia asiakkaita kehotetaan käyttämään kasvomaskia ja noudattamaan yleisiä hygieniaohjeita.

Kesäsesongin ajan Visit Pori palvelee matkailijoita ja kaupunkilaisia myös Yyterin sannoilla. Yyterin asiakaspalvelupiste aukeaa maanantaina 21. kesäkuuta ja on auki 8. elokuuta asti. Asiakaspalvelupiste on auki säävarauksella päivittäin kello 11–17.

Kaikkien kaupungin asiakaspalvelupisteiden yhteystiedot löytyvät kaupungin verkkosivuilta.

Uimahallien ja -rantojen kesän aukioloajat ja tiedot löytyvät kaupungin verkkosivuilta.   

Kirjastojen kesän aukioloajat löytyvät kirjaston verkkosivuilta

Museoiden kesän aukioloajat löytyvät museoiden omilta verkkosivuilta, niihin pääsee tästä linkistä.

Perusturvan sosiaali- ja terveyspalveluiden kesän aukioloajat löytyvät tästä uutisesta.

 

Värikkäät kukat