Panimoravintola Beer Hunter’sissa ja Porin maauimalassa mahdollisia altistumisia koronavirukselle alkuviikosta

Porin tartuntatautitiimin tietoon on tullut, että Beer Hunter’sin terassilla on saattanut altistua koronalle maanantaina 12.07.21 klo 22-24 välisenä aikana. Terassilla on ollut henkilö, joka on myöhemmin sairastunut koronaan.

Samoin Porin maauimalassa on saattanut altistua koronalle tiistaina 13.07.2021 klo 10-12 välisenä aikana, etenkin lähempänä kahtatoista miesten suihku- ja saunatiloissa. Maauimalassa on ollut tartuttavuusaikanaan henkilö, joka sairastunut koronaan.

Paikalla olleiden kannattaa pienienkin oireiden ilmetessä hakeutua koronatestiin.

Koronavirusinfektion tavanomaisin itämisaika on noin 4-5 vuorokautta, mutta se vaihtelee 1-14 vuorokauden välillä. Jos altistuneella on vähäisiäkin oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, kuumetta, haju- tai makuhäiriötä tai joissakin tapauksissa ripulia, on tärkeää hakeutua testiin viiveettä.

Jos sinulla on lieviäkin koronavirusinfektioon viittaavia oireita, tee oirearvio osoitteessa omaolo.fi tai soita Porin yhteistoiminta-alueen koronaneuvontapuhelimeen, puh. 02 623 4333 joka päivä klo 8-16, muina aikoina voi soittaa Satasairaalan päivystyksen puhelinneuvontaan puh. 116 117. Puhelimessa tehdyn hoidon tarpeen arvion pohjalta sinut ohjataan tarvittaessa korona-näytteenottoon tai infektiovastaanotolle. Lisätietoja testaamisesta sekä koronaviruksesta löytyy osoitteesta http://www.pori.fi/korona 

Huutomerkki