Hyvinvointiraha kutsuu tunnelmalliseen Suviehtooseen Räpsöössä

Tervetuloa viettämään kaikille avointa, Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahan tukemaa kyläjuhlaa Reposaari-talon pihaan lauantaina 31. heinäkuuta kello 19–22!

Ohjelmassa on luvassa muun muassa visailua, ruokailua sekä musiikkia. Illalla on myös mahdollisuus laittaa jalalla koreaksi Pasi Enges Bandin ja Abbey Road Boysin tahdissa.

– Katamme Reposaari-talon pihaan valmiiksi pöytiä sekä muita kotoisia istumapaikkoja. Tarjoamme osallistujille makkaraa ja salaattia, kahvia ja pullaa. Toivomme kuitenkin, että osallistujat tuovat mukanaan myös omia eväitään piknik-tyylisesti, kertoo Marjaana Holm illan järjestävästä Reposaari-yhdistyksestä.

Viihtyisän illan saavuttamiseksi osallistujat voivat tuoda mukanaan myös esimerkiksi kynttilälyhtyjä tai muuta illanviettoon sopivaa somistetta.

Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahalla mahdollistetaan monipuolista, avointa ja maksutonta ohjelmaa kaikille porilaisille ympäri vuoden. Hyvinvointirahasta ja sen avulla toteutetuista tapahtumista voit lukea lisää osoitteessa pori.fi/hyvinvointiraha

 

Rakkaudella porilaisille -leima