Itämeripäivä 26.8.2021

Satakunnan pelastuslaitos osallistuu Itämeripäivään järjestämällä merellisiä toimintaharjoituksia Porissa ja Raumalla. Harjoituksia voi seurata suorina lähetyksinä Instagramissa ja Facebookissa klo 12:00 ja klo 15:00.

Tutustu muihin Itämeripäivän tapahtumiin: 
Tapahtumat | Itämeripäivä (itameripaiva.fi)

Itämeripäivä on John Nurmisen Säätiön käynnistämä jokavuotinen juhlapäivä meren kunniaksi. Päivän tavoitteena on innostaa ihmiset nauttimaan ainutlaatuisesta kotimerestämme sekä tekemään konkreettisia tekoja sen hyväksi. Juhlinnan lisäksi Itämeripäivän tarkoituksena on lisätä tietoa meren monimuotoisesta luonnosta, kulttuurista ja historiasta.

Satakunnan pelastuslaitos osallistuu Itämeripäivään 26.8.2021 järjestämällä päivän aikana meritoimintaan liittyviä harjoituksia ja toimintanäytöksiä Porissa ja Raumalla. Porin Reposaaren kalasataman edustalla harjoitellaan merellistä öljyntorjuntaa klo 10-16 ja Raumalla Suojan laiturin edustalla järjestetään klo 15:00 pelastussukellusharjoitus. Harjoituksia voi seurata paikan päällä enintään 50 henkilöä, mutta voit osallistua mukaan myös livevideoiden välityksellä.

Satakunnan pelastuslaitos välittää päivän aikana molemmista Itämeripäivän tilaisuuksista noin puoli tuntia kestävät juonnetut livevideot sekä Instagramissa että Facebookissa. Ota @Satapelastus seurantaan sosiaalisessa mediassa ja tule seuraamaan lähetyksiä livenä tai myöhemmin tallenteena. Livelähetyksessä on mahdollista esittää myös kysymyksiä suoraan asiantuntijoille.
 

LIVELÄHETYKSET:

KLO 12:00 Öljyntorjuntaharjoitus Reposaaressa

KLO 15:00 Pelastussukellusharjoitus Raumalla
 

Lisätietoja Satapelastuksen harjoituksista:

Riskienhallintapäällikkö Mikko Puolitaival

044 7011521 / mikko.puolitaival@satapelastus.fi 

 


 


 

Pelastussukeltaja