Keskustan uimahallissa uimakilpailut lauantaina, vaikutuksia ison altaan käyttöön koko viikonlopun ajan

Porin Uimaseura järjestää junioreille suunnatut Tua Noi Uinnit -nimellä kulkevat uimakilpailut keskustan uimahallissa lauantaina 2.lokakuuta 2021. Halli on yleisökäytössä myös kilpailuiden ajan, mutta uimahallin kävijöiden kannattaa huomioida samaan aikaan hallissa järjestettävä kilpailutapahtuma. Kilpailupäivänä uimahalli palvelee yleisöä, mutta allastilaa on rajoitetusti käytössä ja kilpailijat käyttävät myös uimahallin puku- ja pesutiloja.

Uimahallin ison altaan 50 metrin radat ovat poissa käytöstä Tua noi -uintikilpailujen järjestelyistä johtuen koko tulevan viikonlopun ajan perjantaista kello 13 lähtien. Lauantain kilpailut käydään lyhyellä radalla, eli keskustan uimahallin iso allas jaetaan kaksiosaisella kannaksella kahdeksi 25 metrin altaaksi. Kannas asennetaan paikoilleen jo perjantaina kello 13–14 ja siirretään pois radoilta 1-4 maanantaina 4. lokakuuta kello 13-14. Ison altaan 50 metrin radat ovat siis käytössä taas maanantaina kello 14 eteenpäin.

Kilpailutapahtuma järjestetään ison altaan syvässä päässä, eli altaan Itsenäisyydenkadun puoleinen puolikas on varattuna kilpailuille lauantaiaamusta kelllo 8 lähtien koko päivän ajan. Altaan syvä pääty on yleisöuimareiden käytössä vielä lauantaiaamuna kello 6–8. Keskustan uimahallin tilaussauna on myös varattuna kilpailukäyttöön koko lauantain ajan. 

Aiemmasta tiedosta poiketen uimakilpailuita on mahdollista seurata myös paikan päällä uimahallissa.

Uimahallissa asioivien tulee huolehtia turvallisesta asioinnista, eli uimaan saavutaan ainoastaan terveenä, hallin sisätiloissa käytetään kasvomaskia muulloin kuin pesu- ja allastiloissa, käsi- ja yskimishygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota ja kontakteja muihin hallissa asioiviin vältetään koko uimahallivierailun ajan.

Meri-Porin uimahalli on avoinna normaalisti lauantaina kello 13–18. Uintiaika päättyy normaalisti puoli tuntia ennen sulkemista. Meri-Porin uimahalli on mainio vaihtoehto erityisesti niille uimareille, jotka haluavat uida rauhallisemmassa ympäristössä.

 

Keskustan uimahalli