Keskustan uimahallissa uimakilpailut tiistaina 12.10.2021, vaikutuksia ison altaan käyttöön

Porin Uimaseura järjestää Alueuinnit keskustan uimahallissa tiistaina 12.10.2021. Halli on yleisökäytössä myös kilpailuiden ajan, mutta uimahallin kävijöiden kannattaa huomioida samaan aikaan hallissa järjestettävä kilpailutapahtuma. Kilpailupäivänä uimahalli palvelee yleisöä, mutta allastilaa on rajoitetusti käytössä ja kilpailijat käyttävät myös uimahallin puku- ja pesutiloja.

Uimahallin ison altaan Itsenäisyydenkadun puoleiset 25 m radat 5–8 (syvä osa) ovat poissa käytöstä Alueuinneista johtuen kello 16.30 alkaen.

Uimahallissa asioivien tulee huolehtia turvallisesta asioinnista, eli uimaan saavutaan ainoastaan terveenä, hallin sisätiloissa käytetään kasvomaskia muulloin kuin pesu- ja allastiloissa, käsi- ja yskimishygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota ja kontakteja muihin hallissa asioiviin vältetään koko uimahallivierailun ajan.

Meri-Porin uimahalli on avoinna normaalisti tiistaina kello 6–20. Uintiaika päättyy normaalisti puoli tuntia ennen sulkemista. Meri-Porin uimahalli on mainio vaihtoehto, erityisesti niille uimareille, jotka haluavat uida rauhallisemmassa ympäristössä.

 

Keskustan uimahalli ulkoa kuvattuna