Keskustan vesialueita talviteloille – Niittäjänsilta nostetaan pois tänään

Porin keskustan vesialueilla valmistaudutaan kovaa vauhtia talven tuloon. Raumanjuovan ylittävä Niittäjänsilta asuntomessualueella nostetaan talviteloille tänään tiistaina 12.10. Myös veneilykausi alkaa olla tältä vuodelta ohi, ja venelaitureiden purkutyöt aloitetaan tämän viikon perjantaina.

Matonpesupaikat poistuvat käytöstä viimeistään parin viikon sisällä. Viimeisinä talviteloille lokakuun lopussa siirtyvät Taavi-silta sekä Kirjurinluodon edustan suihkulähde.

– Venelaitureita aletaan purkaa tämän viikon perjantaina, joten veneet on siirrettävä talvisäilöihin mahdollisimman pian. Vierasvenelaituri poistetaan viimeisenä, joten sitä voi tarpeen tullen käyttää vielä pari-kolme viikkoa, vinkkaa maastotyöpäällikkö Olli-Pekka Ihalainen Porin kaupungilta.

Töiden aikataulu riippuu myös arvaamattomista säätiloista. Mikäli yöpakkaset alkavat toden teolla, töitä voidaan aikaistaa.

– Jos hyvät ulkoilusäät jatkuvat, Polsanluodon lossi on käytössä tämän kuun loppuun asti. Toki jos nyt alkaneet sateet jatkuvat, tai yöpakkaset alkavat, lossin talviloma aikaistuu, kertoo piiripuutarhuri Esa Rouvali.

 

Niittäjänsilta