Porin perusturvan infektiovastaanotto yksi Ihmisen parhaaksi –palkinnon voittajista

Ihmisen parhaaksi 2021 -palkinto on myönnetty koronapandemian parissa tehtävälle hoitotyölle ja yksi palkituista yksiköistä on Porin perusturvan infektiovastaanotto.

Ihmisen parhaaksi -tunnustuspalkinto myönnetään henkilölle tai taholle, joka on edistänyt hoitotyötä ja ihmisten hyvinvointia Palkituissa hakemuksissa korostuivat yhteen hiileen puhaltaminen ja työyhteisöltä tuleva tuki.

Koronan ilmaantuminen on aiheuttanut sen, että monissa yksiköissä on lähdetty ennakkoluulottomasti luomaan uusia toimintatapoja. Kehitystyö on perustunut vahvalle ammattitaidolle sekä valmiudelle luoda uutta hyvin nopealla tahdilla. Hoitoyksiköissä on hoidettu potilaita ja samalla kohdattu huolestuneita omaisia suurella sydämellä. Osa hoitajista on työskennellyt jatkuvasti kattavassa suoja-asussa. Eristetyltä osastolta poistuminen ja taukojen pitäminen on ollut haasteellista.

Valinta on symbolinen kunnianosoitus kaikille koronan parissa hoitotyötä tehneille työyhteisöille. Työ on sekä fyysisesti että henkisesti rankkaa, ja vaatinut paljon kekseliäitä ratkaisuja.

 

Tiedote asiasta luettavissa täältä:

https://www.sttinfo.fi/tiedote/ihmisen-parhaaksi--palkinto-koronapandemian-hoitotyolle-embargo1110-klo-1030?publisherId=1811&releaseId=69921238

 

Perusturvan infektiovastaanoton henkilökunta