Porin uimahalleissa poikkeuksia tulevana viikonloppuna

Tulevana viikonloppuna 23.–24.lokakuuta Porin uimahalleissa on muutamia poikkeuksia aukioloajoissa ja käyttömahdollisuuksissa. Merkittävin poikkeus koskee keskustan uimahallin isoa allasta, joka on pois yleisöuintikäytöstä lähes koko lauantain viikonloppuna pelattavasta junioreiden vesipalloturnauksesta johtuen. Keskustan uimahalli palvelee uimareita kuitenkin muiden altaiden osalta. Maauimala on puolestaan auki yleisölle lauantaina Maksa mitä haluat -päivän merkeissä.

Keskustan uimahallin iso allas vesipalloturnauksesta johtuen käytettävissä lauantaina 23.10. ainoastaan klo 6-7:30. Sunnuntaina 24.10. puolet isosta altaasta on vapaana yleisöuinnille, altaan syvä pää on edelleen varattu vesipallokäyttöön. Lauantain vauvauinnit on siirretty poikkeuksellisesti sunnuntaille, joten monitoimiallas on lauantaina koko päivän yleisöuimareiden käytössä.

Keskustan uimahallin opetusaltaat, monitoimiallas sekä hyppyallas ovat normaalikäytössä koko viikonlopun ajan. Lauantaista Maksa mitä haluat -päivää voikin suositella sekä lapsiperheille, hyppimisestä kiinnostuneille nuorille sekä monitoimialtaassa viihtyville asiakkaille.

Maauimalan talviuinti on poikkeuksellisesti avoinna lauantaina klo 13–18 Maksa mitä haluat -päivän merkeissä. Meri-Porin uimahalli on avoinna myös normaalisti klo 13–18 lauantaina ja klo 11-18 sunnuntaina. Sunnuntaina syyslomalaisille on tarjolla wibit-temppurata Meri-Porin uimahallissa.

­– Keskustan uimahalli taipuu moneen käyttötarkoitukseen, ja siellä voidaan järjestää monenlaisia tapahtumia. Näistä valitettavasti aina joskus aiheutuu muutoksia normaaliin käyttöön, mutta molemmat uimahallit palvelevat normaalisti koko syyslomaviikon arkipäivien ajan. Vesiliikunta on mitä parasta ajanvietettä syyslomaviikkoon, kannustaa liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti.

Seuraavana viikonloppuna 30.–31.10. Porin Uimaseura järjestää keskustan uimahallissa isot IKM-alueuintikilpailut, joten uimahallissa ei ole yleisöuintia. Meri-Porin uimahalli pidetäänkin silloin auki laajennetuin aukioloajoin, ja siellä järjestetään esimerkiksi ylimääräisiä ohjattuja vesijumppia ynnä muuta ohjelmaa.

 

Keskustan uimahalli