Kirjasto mukana Porin Pelipäivässä

Porin Pelipäivää vietetään tänä vuonna sekä virtuaalisena että livetapahtumana keskustan nuorisotalolla. Kirjasto on mukana molemmissa!

Maanantaista perjantaihin 8.-12.11.2021 kirjaston somekanavissa kirjaston henkilökunta paljastaa omat suosikkinsa peliviikolle. Lisäksi kirjasto on haastanut pelaajia mukaan Tactic Gamesin uuteen peliin Haaste Challenge. Sinun tehtäväsi on arvata, kuka voittaa. Palkinnot tarjoaa Tactic Games. Ota siis seurantaan kirjasto somessa! Facebookista löydät meidät nimellä Porin kirjasto ja Instagramista nimellä porinkirjasto.

Livetapahtuma on lauantaina 13.11.2021 klo 14-20 Porin keskustan nuorisotalolla. Kirjasto haastaa tiimisi osallistumaan Robottitehdas-pakopeliin. Robottitehdas on pedagoginen pakopeli eli tarinallinen pulmapeli, jossa pelaajat ratkovat ryhmissä tekoälyyn ja mediataitoihin liittyviä tehtäviä. Livetapahtuman ohjelmiin ilmoittaudutaan vähintään kahden hengen tiimeinä. Ilmoittautumiset tapahtuvat täällä, ilmoittautuu tiimisi sitten etukäteen tai paikan päällä.

Porin Pelipäivä on jokavuotinen pelikasvatuksen teemapäivä, jonka tavoitteena on pelata yhdessä digitaalisia ja pöytäpelejä, tutustua satakuntalaisten toimijoiden pelitoimintaan ja -projekteihin, rakentaa positiivista pelikulttuuria sekä vähentää pelaamiseen ja pelaajiin liittyviä ennakkoluuloja. Tapahtuman järjestävät Porin kaupungin nuorisopalvelut yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Porin Pelipäivä on osa pohjoismaista, KAVIn eli Kansallisen audiovisuaalinen instituutin organisoimaa Peliviikkoa, jota vietetään marraskuisin eri puolilla Suomea ja muissa Pohjoismaissa.

Koko ohjelman ja linkit voi katsoa Porin Pelipäivän sivuilta: https://nuokka.fi/porinpelipaiva/

ja tapahtuman Facebook-sivuilta: Porin Pelipäivä 2021 https://fb.me/e/1Oy16ehWf

 

Lisätietoja antaa: Anniina Korpi, verkkonuorisotyöntekijä, Porin kaupungin nuorisopalvelut, puh. 044 701 1417, anniina.korpi@pori.fi

Porin pelipäivä 2021