Keskustan uimahallissa uimakilpailut huomenna tiistaina, vaikutuksia ison altaan käyttöön

Porin Uimaseura järjestää Alueuinnit keskustan uimahallissa tiistaina 23. marraskuuta 2021. Halli on yleisökäytössä myös kilpailuiden ajan, mutta uimahallin kävijöiden kannattaa huomioida samaan aikaan hallissa järjestettävä kilpailutapahtuma. Kilpailupäivänä uimahalli palvelee yleisöä, mutta allastilaa on rajoitetusti käytössä ja kilpailijat käyttävät myös uimahallin puku- ja pesutiloja.

Uimahallin ison altaan 50 metrin radat ovat poissa käytöstä Alueuintien järjestelyistä johtuen tiistaista kello 13 lähtien.

Kilpailut käydään lyhyellä radalla, eli keskustan uimahallin iso allas jaetaan kaksiosaisella kannaksella kahdeksi 25 metrin altaaksi. Kannas asennetaan paikoilleen tiistaina kello 13–14 ja siirretään pois radoilta 1–4 keskiviikkona 24. marraskuuta kello 13–14. Ison altaan 50 metrin radat ovat käytössä keskiviikkona kello 14 eteenpäin.

Kilpailutapahtuma järjestetään ison altaan syvässä päässä, eli altaan Itsenäisyydenkadun puoleinen puolikas on varattuna kilpailuille kello 16.30 alkaen. Sitä ennen on altaan kummatkin 25 m päät vapaina yleisölle.

Uimahallissa asioivien tulee huolehtia turvallisesta asioinnista, eli uimaan saavutaan ainoastaan terveenä, hallin sisätiloissa käytetään kasvomaskia muulloin kuin pesu- ja allastiloissa, käsi- ja yskimishygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota ja kontakteja muihin hallissa asioiviin vältetään koko uimahallivierailun ajan.

Meri-Porin uimahalli on avoinna normaalisti tiistaina klo 6–20. Uintiaika päättyy normaalisti puoli tuntia ennen sulkemista. Meri-Porin uimahalli on mainio vaihtoehto, erityisesti niille uimareille, jotka haluavat uida rauhallisemmassa ympäristössä.

 

 

Uimahalli ulkoa kuvattuna