Porin Valtarenkaassa on ollut mahdollisia altistumisia koronavirukselle viime viikon lauantaina

Valtarengas Oy –liikkeen odotustiloissa Porissa on ollut myöhemmin covid-19-positiiviseksi todettu henkilö 20.11. klo 9.15-10.30, maskitta, tartuttavuusaikana.

Kyseisenä aikana liikkeessä asioineita asiakkaita sekä henkilökuntaa pyydetään hakeutumaan matalalla kynnyksellä koronatestiin, mikäli ilmenee covid-19-infektioon sopivia oireita, kuten nuhaa, yskää, kurkkukipua, kuumetta, haju- tai makuhäiriötä tai joissakin tapauksissa ripulia. Koronavirusinfektion tavanomaisin itämisaika on noin 4-5 vuorokautta, mutta se vaihtelee 1-14 vuorokauden välillä.

Jos sinulla on lieviäkin koronavirusinfektioon viittaavia oireita, tee oirearvio osoitteessa omaolo.fi tai soita perusturvan koronaneuvontapuhelimeen, puh. 02 623 4333 joka päivä klo 8-16, muina aikoina voi soittaa Satasairaalan päivystyksen puhelinneuvontaan puh. 116 117. Puhelimessa tehdyn hoidon tarpeen arvion pohjalta sinut ohjataan tarvittaessa korona-näytteenottoon tai infektiovastaanotolle. Lisätietoja testaamisesta sekä koronaviruksesta löytyy osoitteesta http://www.pori.fi/korona

 

 

 

Huutomerkki