Kauppatorin kolme suunnitelmaluonnosta kommentoitavana

Porin kauppatorin toiminnallisuuden, viihtyisyyden ja turvallisuuden parantamiseksi laaditaan parhaillaan yleissuunnitelmaa. Yleissuunnitelmatyötä tehdään laajassa yhteistyössä Porin kaupungin, Porin torikauppiasyhdistyksen, Porin kaupunkikeskusta ry:n ja alueen toimijoiden kanssa. Konsulttina toimivan Ramboll Finland Oy:n laatimat kolme alustavaa luonnosta esitellään nyt yleisölle ja niistä toivotaan kommentteja jatkotyöhön.

Jatkotyön pohjana on kolme erilaista suunnitelmaluonnosta:

- Kokemäenjoki
- Porisquare
- Yyteri

Suunnitelmaluonnoksiin voi tutustua kaupungin verkkosivuilla. Luonnosten esittelytilaisuus järjestetään torstaina 9.12.2021 kello 16–18 Pohjoiskauppatori 3 (ent. lounaskahvila Brunssin liiketila) avattavassa Poriksessa. Tilaisuuteen voi osallistua myös etäyhteyksin. Tarkemmat ohjeet tilaisuuteen osallistumisesta verkkosivuilla.

Luonnoksiin voi tutustua myös paikan päällä osallistavassa pop-up-tila Poriksessa, jossa ovet ovat avoinna 9.–11.12. kello 12–18.

Luonnoksia voi kommentoida verkkosivuilta löytyvän Mural-alustan avulla. Verkkosivuilta löytyy myös tiivistelmä työpajoissa tähän mennessä nousseista kommenteista ja konsultin laatima luonnosten esittelyvideo, jonka avulla suunnitelmien sisältöihin voi tarkemmin tutustua.

Kauppatorin suunnitelmaluonnokset