Ilmoittautumiset ohjattuihin liikuntaryhmiin alkaa ensi viikolla

Erityisryhmien, eläkeläisten ja Lavian kevätkauden ohjattu liikunta jatkaa joulutauon jälkeen toimintaa 10. tammikuuta. Ilmoittautuminen näihin ryhmiin alkaa tiistaina 21. joulukuuta kello 9.

– Eläkeläisten kevään ryhmiin otetaan nyt ensimmäistä kertaa ilmoittautumisia myös Porin verkkokaupan kautta, jossa osallistumisen voi kätevästi maksaa samalla kun ilmoittautuu. Jos ei halua käyttää verkkokauppaa, vaihtoehtona on perinteinen ilmoittautuminen sähköpostilla tai puhelimella. Ryhmissämme harjoittelu on turvallista ja hygieniaan kiinnitetään huomiota. Kaikki eläkeläisten liikuntaryhmät ovat matalan kynnyksen ryhmiä, joihin voi lähteä mukaan vaikka liikkumisesta olisikin tullut pidempi tauko, huomauttaa eritysliikunnanohjaaja Jenni Taimi.

Keskustan ja Meri-Porin uimahallien ohjatut liikuntaryhmät jäävät tänään joulutauolle. Keskustan uimahallin vesijumpat jatkuvat 10. tammikuuta ja Meri-Porin uimahallin 11. tammikuuta. 

Laviassa järjestetään yhteisiä sauvakävelylenkkejä joulukuun ajan torstaisin kello 10.15-11. Lue lisää täältä.

Liikuntapalvelut ja Luonto liikuttaa -hanke järjestävät ohjattuja maksuttomia matalan kynnyksen kinkunsulatus- ja pimeäpyöräilylenkkejä Porin metsän maastossa joulu-tammikuun aikana. 

Näiltä sivuilta löydät ohjeet ilmoittautumiseen ja lisätietoja ryhmistä:
Erityisryhmät
Eläkeläiset
Lavia

 

Urheilutalon kuntosali