Tammikuun alkupuoliskon asukasillat siirtyvät kouluista etäyhteyksin toteutettaviksi

Itä-, Länsi- sekä Pohjois-Porin asukastilaisuudet kouluissa on peruttu voimassa olevien koronarajoitusten takia. Tilaisuudet järjestetään striimattuna kaupungin Youtube-kanavalla ja yleisöllä on mahdollisuus osallistua keskusteluun sähköisten viestintäkanavien kautta.

Itä-Porin asukastilaisuus striimataan keskiviikkona 5. tammikuuta kello 17.30 alkaen. Tilaisuudessa esitellään muun muassa Itä-Porin väestö-, kouluverkko- ja kaupunkikehityksen tulevaisuuden näkymiä sekä kerrotaan Porin kaupungin strategiasta 2030, jonka tekeminen aloitetaan keväällä 2022. Tilaisuutta voi seurata Porin kaupungin Youtube-kanavalta tästä linkistä.

Esittelyjen jälkeen tilaisuudessa on varattu aikaa keskustelulle. Kysymyksiä ja kommentteja voi esittää kirjallisesti etukäteen tai tilaisuuden aikana tästä linkistä. Yleisöllä on myös mahdollisuus käyttää puheenvuoroja live-lähetyksessä. Suullinen kommentointi tapahtuu Teamsin kautta ja edellyttää henkilöltä ennakkoilmoittautumista tilaisuuteen tästä linkistä. Ilmoittautua voi 5. tammikuuta kello 14 asti.

Länsi- sekä Pohjois-Porin asukastilaisuudet tullaan järjestämään vastaavalla tavalla. Kyseisiin tilaisuuksiin voi ilmoittautua tai lähettää kommentteja tämän linkin kautta. Ilmoittautua voi tapahtumapäivään kello 14 asti: Länsi-Porin asukastilaisuus on 11. tammikuuta ja Pohjois-Porin 12. tammikuuta. Myös ilmoittautuminen tammikuun loppupuoliskon asukasiltoihin on käynnissä edellä mainitun linkin kautta. Keski- ja Meri-Porin sekä Lavian asukastilaisuuksien mahdollisesta etäjärjestämisestä tiedotetaan erikseen tammikuun puolivälissä, kun nykyisiin voimassa oleviin koronarajoituksiin tulee päivityksiä.

 

Keskustelukarhu