Äänestä mitä toimintaa hyvinvointirahalla järjestetään

Rakkaudella porilaisille -hyvinvointirahaan tuli 33 hakemusta ja hankkeiden äänestäminen on käynnissä. Ehdolla on esimerkiksi ohjattua liikuntaa, retkiä sekä tapahtumia erilaisille kohderyhmille ja vaihtelevilla teemoilla.

Äänestämään pääsee 20.1.2022 asti osoitteessa pori.fi/aanesta22.  

Raati on arvioinut hankkeet etukäteen ja nostanut jatkoon kriteerit ja teemat täyttävät hankkeet. Toiminnan tulee kohdistua porilaisiin sekä olla kaikille avointa ja maksutonta. Vuoden 2022 teemana on SILTOJA PORILAISTEN VÄLILLE, jolla haetaan yhteisöllisyyttä, sekä hyvänmielen tekoja toisille ja samalla myös itselle.    

– Äänestyksellä kartoitetaan toimintaa, joka herättää mielenkiintoa porilaisissa. Meille on tärkeää, että toteutettavat hankkeet myös houkuttelevat osallistujia ja mahdollisimman moni kiinnostuu niistä, toteaa hyvinvointikoordinaattori Sirpa Kynäslahti.  

Äänestyksen perusteella hankkeet viedään kaupunginhallituksen päätettäväksi helmikuussa. 

– Tavoitteena on, että hankkeet alkavat helmi-maaliskuun aikana. Meillä on myös aiempien vuosien hankkeita, jotka koronan vuoksi ovat joutuneet siirtämään toimintaansa tälle vuodelle. Tämän vuoden rahalla toteutettujen hankkeiden lisäksi on siis muutakin toimintaa luvassa, vinkkaa Kynäslahti. 

Hyvinvointirahan hankkeita ja tulevia tapahtumia kannattaa seurata osoitteessa pori.fi/hyvinvointiraha.  

 

 

 

 

Rakkaudella porilaisille -leima