Liikuntapalveluiden ohjatut ryhmät alkavat Porin uimahalleissa 2. helmikuuta – uutuutena ohjattu virtuaalivesijumppa

Porin uimahalleissa ohjattujen vesijumppien kausi käynnistyy keskiviikkona 2. helmikuuta. Uutuutena uimareille on tarjolla ohjattuja virtuaalivesijumppia. Uimahallien jumppamaksuihin on myös tulossa muutoksia.

Keskustan uimahallissa erilaisia vesijumppia on jokaisena arkipäivänä, ja Meri-Porin uimahallissa ohjattua jumppaa on tarjolla tiistaisin. Tarkemmat aikataulut ja jumppien kuvaukset löytyvät täältä.  

Keskustan ja Meri-Porin uimahalleissa on tarjolla ohjattuja Hydrohex-virtuaalijumppia. Hydrohex-näytön avulla asiakas voi jumpata omatoimisesti aina kun tila on vapaana, tai osallistua Virtuaaliseen vesijumppaan jumppa-aikataulun mukaisesti. Jumppien kesto vaihtelee 30–45 minuutin välillä ja ne sopivat kaiken kuntoisille jumppareille lapsista senioreihin. Molemmissa uimahalleissa ohjatut virtuaalijumpat järjestetään ison altaan matalassa päässä. Hydrohex-virtuaalijumpat sisältyvät pääsymaksun hintaan niin keskustan kuin Meri-Porinkin uimahalleissa. Omatoimiseen liikkumiseen pienemmän Hydrohex-vesijumppanäytön saa lainattua valvonnasta ranneketta vastaan molemmissa halleissa. Laite on käytössä aina, kun altaissa on tilaa.

  • Ohjatut virtuaalijumpat keskustan uimahallissa: tiistai klo 7.00, lauantai klo 15.15, sunnuntai klo 12.00
  • Ohjatut virtuaalijumpat Meri-Porin uimahallissa: lauantai klo 16.00, sunnuntai klo 11.15 ja klo 16.00

Keskustan uimahallissa ohjattujen jumppien maksukäytäntö muuttuu sivistyslautakunnan hyväksymän hinnaston mukaiseksi. Jatkossa jumpasta maksetaan uimahallin pääsymaksun lisäksi kahden euron suuruinen ohjatun toiminnan maksu. Sarjarannekkeella, seniori- tai vuosikortilla uimahalliin saapuvat asiakkaat maksavat jumpasta ainoastaan ohjatun toiminnan maksun.   

Meri-Porin uimahallissa ohjattu toiminta sisältyy vastedes uimahallin pääsymaksuun, eli erillistä ohjatun toiminnan maksua ei ole jatkossa käytössä. Sama käytäntö on ollut jo aiemmin voimassa maauimalassa.

Uimahalleissa on edelleen tärkeää kiinnittää huomiota terveysturvalliseen käytökseen, kuten hyvään käsihygieniaan ja turvaväleihin. Liikkumaan saa tulla ainoastaan täysin terveenä. Ohjatun liikunnan ryhmien kokoja voidaan tarvittaessa joutua rajoittamaan turvallisen liikkumisen mahdollistamiseksi.

 

 

 

Uima-altaassa uimareita katsomassa isolta näytöltä vesijumppaa