Porisuhdeneuvoja Luukkone laittaa suhteet kuntoon

Porin kaupungin uusin työntekijä on Porisuhdeneuvoja Luukkone, joka viisiosaisessa videosaagassa jakaa neuvoja, miten Porisuhteen saa toimimaan. Olit sitten kokematon, kimppaa harkitseva, kipinää etsivä, vaihtelua kaipaava tai tykkäät salasuhteista, meillä on kaikille jotain.

Porisuhdeneuvojan ensimmäinen video, Kipinää Porisuhteeseen, on julkaistu osoitteessa www.rakastuporiin.fi. Tämän viikon torstaina julkaistaan vielä toinen sketsivideo, Olematon Porisuhde, minkä jälkeen joka torstai ilmestyy uusi osa kolmen viikon ajan.

–  Me Porissa emme tuttuun tapaan tee ihan perinteistä asukasmarkkinointia, vaan venytämme tietoisesti kuntamarkkinoinnin rajoja. Sketsiviihteen keinoin toteutettu kokonaisuus on rohkea veto, jota ei pidä otsa rutussa katsoa. Voi olla, että kaikilla kaupunginjohtajilla ei huumori riittäisi, mutta olen ylpeä siitä, että meitä näihin rohkeisiin vetoihin kannustetaan, kertoo matkailu- ja markkinointiyksikön päällikkö Anna Kyhä-Mantere.

Hahmosta löytyy yllättävän paljon yhtäläisyyksiä Porin kaupunginjohtaja Luukkoseen. Mitä hän itse tuumii tästä?

–  Kun Joonas Nordman soitti minulle ja ehdotti tekevänsä minusta sketsihahmon, niin eihän siihen voinut kuin suostua. Joskus pitää uskaltaa rikkoa hiukan rajoja, toteaa kaupunginjohtaja Aino-Maija Luukkonen.

Videoissa Porisuhdeneuvoja antaa vinkkejä soittajille heidän Porisuhteeseensa, miten sen kanssa pitäisi toimia. Uusimmassa kampanjassa Porisuhteeseen haettiin ensin vinkkejä viime viikolla julkaistusta Porisuhdeoppaasta ja nyt Porisuhdeneuvoja tulee ja laittaa kaikkien suhteet kuntoon.

–  Pori on sanana sellainen, joka taipuu leikkisästi moneen tarkoitukseen. Jo brändiuudistuksen aikaan todettiin, että Pori menee ihon alle, joten ei meidän markkinointimmekaan mitään kädenlämpöistä voi olla. Nyt siis tykitetään kovilla ja porilaisella huumorilla, lupaa viestintä- ja markkinointisuunnittelija Marika Virtanen.

Jokainen voi käydä myös mittaamassa oman Porisuhteensa tason rakastuporiin.fi-sivustolla. Aikoinaan suuren suosion saanut Porinder on muutettu nyt Porisuhdetestiksi ja testauksen tuloksena saa humoristisia tuloksia ja Porisuhdeneuvojan vinkkejä.

–  Jottei ihan joutuisi nuolemaan näppejään, niin testin tekevät voivat osallistua unelmatreffien arvontaan. Pitäähän ne Porin parhaat puolet päästä testaamaankin ennen lopullista sitoutumista, vinkkaa Virtanen.

–  Nyt ei muuta kuin videot pyörimään ja suhteet testiin. Kyllä sitä vakavasti kannattaa harkita, mitä elämältään haluaa, jatkaa Kyhä-Mantere.

Porisuhdeneuvoja Luukkone kaupunginjohtajan työhuoneessa