Paloturvallisuuden itsearviointien palautus sulkeutuu toukokuun lopussa

Pelastuslaitokselta lähti tänä keväänä yhteensä 7853 paloturvallisuuden itsearviointikirjettä. Vielä on palauttamatta noin 2000 lomaketta. Palautukseen annetaan jatkoaikaa 22.5. saakka.

Ohjeita kodin paloturvallisuuteen.

Paloturvallisuuden itsearviointilomakkeita postitettiin tänä keväänä yhteensä 7853 osoitteeseen, jotka sijaitsevat pääosin seuraavilla alueilla: Pori, Nakkila, Rauma, Lapijoki, Lappi, Merikarvia ja Huittinen. Lomakkeita on palautunut jo mukavasti, mutta palauttamattomia on yhä noin 2000 kpl. 

22.5. jälkeen aloitamme tehtävien kirjaukset ja suljemme palautusjärjestelmän. Mikäli itsearviointilomaketta ei palauteta määräaikaan mennessä, voimme tehdä kiinteistöön maksullisen palotarkastuksen. Osaan kohteista valvontakäyntejä tehdään myös pistokokein.

Paloturvallisuuden itsearviointilomakkeen palautuskehoitus koskee ainoastaan niitä kohteita, joihin on toimitettu kevään aikana itsearviointikirje.  Itsearviointia voi kuitenkin tehdä vaikka jokaisessa kodissa. Tehdessäsi paloturvallisuuden itsearvioinnin huolellisesti, voit vaikuttaa merkittävästi omaan turvallisuuteesi. Jos havaitset puutteita, hoida ne siis kuntoon.

 

Sähköiselle lomakkeelle pääsette seuraavilla tavoilla:
 

Suoraan tästä linkistä: https://itsearviointi.com/satapelastus/ 

Saatekirjeessä olevan QR-koodin avulla

Kirjoittamalla kirjeessä näkyvän osoitteen tarkasti internet-selaimeen.

 

Muista ensimmäiseksi täyttää lomakkeelle saatekirjeen yläreunasta löytyvä ID-numero!

 

 

Satakunnan pelastuslaitos, logo