Katso perjantaina Porin lukion vanhojen tanssit suorana netissä 

Porin lukiossa tanssitaan vanhojen tansseja perjantaina 13. toukokuuta. Tasavallankadun sekä Annankadun toimipisteissä järjestettäviä tanssiaisia voi seurata suorana netissä.

Vanhojen tanssit toteutetaan kolmena näytöksenä. Tasavallankadun toimipisteestä striimataan kaksi näytöstä kello 16 ja 18 alkaen. Annankadun toimipisteestä striimataan yksi näytös kello 17.30 alkaen. Opiskelijoilla on tieto kummassa toimipisteessä ja mihin aikaan heidän tanssiesityksensä pidetään.

Porin lukion vanhojen tanssit, striimattavat näytökset 13.5.2022: 

Tasavallankadun toimipiste 

Annankadun toimipiste 

Huom! Tallenteet ovat katsottavissa maanantaihin 16. toukokuuta saakka. Tallenteen näkyvyyteen saattaa kohdistua rajoitteita.

Alkuvuoden koronarajoitusten takia vanhojen tanssit järjestetään Porissa tänä vuonna poikkeuksellisesti toukokuussa. Normaalisti vanhojen tansseja on tanssittu Suomen lukioissa helmikuussa penkinpainajaisia seuranneena päivänä. Perinteisten salonki- ja paritanssien lisäksi ohjelmaan on nykyisin tullut tavaksi kehittää vuosiluokan oma tanssi, joka useimmiten poikkeaa tanssiaisten muusta linjasta sekä koreografian että musiikkivalinnan osalta.

Porin Lyseon ja Porin suomalaisen yhteislyseon lukiot yhdistyivät hallinnollisesti Porin lukioksi 1.8.2021. Lukuvuonna 2021–2022 opetusta annetaan sekä Annankatu 5:n että Tasavallankatu 4:n tiloissa. Porin lukion opiskelijamäärä on yhteensä 1252 opiskelijaa. Elokuusta 2022 lähtien Porin lukion toimipaikka on Tasavallankadulla.

 

PSYL