Uusia ulkoliikuntalaitteita testattavissa urheilukeskuksessa alkukesän ajan

Porin stadionin kupeeseen Metsämiehenkadun varrelle on asennettu seitsemän erilaista ulkoliikuntalaitetta, jotka ovat testattavissa ilmaiseksi noin kuukauden ajan.

Kotimaiset David-ulkoliikuntalaitteet tarjoavat mahdollisuuden yhtä monipuoliseen treeniin kuin sisäkuntosalillakin. Ulkona treenaamisen mahdollistaa Porin kaupunki yhdessä Puuha Group Oy:n kanssa osana Global User Study -tutkimushanketta.

– Ulkoliikuntakausi on täällä, joten mikäpä maistuukaan paremmalta kuin treeni raikkaassa kevätauringossa! Ulkoliikuntalaitteita voi testata vaikka lenkin yhteydessä tai jos vain sattuu muuten alueella liikkumaan, toteaa liikunta- ja nuorisoyksikön päällikkö Petteri Lahti.

Ulkoliikuntalaitteiden käyttöön on tulossa myös ohjattua opastusta.  

– Aikataulut opastuksille julkaistaan myöhemmin osoitteessa pori.fi/liikunta sekä Porin kaupungin somekanavissa, joten kannattaa ottaa ne seurantaan, vinkkaa liikuntapalveluiden esimies Johanna Kuusisto.

Laitteista kerätään käyttäjäkokemuksia ja palautteen antaminen on helppoa paikan päällä olevan kyltin QR-koodin kautta, josta aukeaa kysely David-liikuntavälineiden käyttäjille. Kyselyn tuottaa Puuha Group yhteistyössä Porin kaupungin kanssa. Kokeilun yhteydessä voi lisäksi jakaa somessa oman mielipiteensä harjoituskokemuksesta tägäämällä @puuha_group_oy Instagramissa tai Puuha Group Oy Facebookissa.

Laitteet ovat testikäytössä 20. kesäkuuta saakka, jonka jälkeen ne jatkavat matkaa seuraavaan kaupunkiin.

Valokuva David-ulkoliikuntalaitteista
Valokuva David-ulkoliikuntalaitteista