Porin museoiden ohjelmaa Pori Jazz- ja SuomiAreena-viikolla

Pori Jazz- ja SuomiAreena -viikolla 11.-17.7. museot ovat avoinna joka päivä. Porin museot myös esittelevät toimintaansa SuomiAreenan Kansalaistorilla. Satakunnan Museossa ja Rosenlew-museossa on näyttelyopastuksia ja Rakennuskulttuuritalo Toivossa kesätyöpajoja lapsille.

Porin museot esittelevät toimintaansa SuomiAreenan Kansalaistorilla Pori-kontissa torstaina 14.7. klo 10-17.  Pori-kontti sijaitsee Porin kauppatorilla Eteläkauppatorin ja Yrjönkadun risteyksessä, ns. Airion kulmalla. 

Satakunnan Museon Sota Porissa ja Rosenlew-museon Sodassa ja työssä -näyttelyissä on näyttelyopastuksia maanantaina 11.7.  ja keskiviikkona 13.7.  Opastuksille voi osallistua pääsymaksun hinnalla tai Museokortilla. Rakennuskulttuuritalo Toivossa järjestetään kesätyöpajoja lapsille tiistaina ja torstaina. Tutustu kesäohjelmaan.

Satakunnan Museo on avoinna maanantaista sunnuntaihin 11.-17.7. klo 11-18 ja keskiviikkona klo 11-20. Luontotalo Arkki ja Rosenlew-museo ovat avoinna joka päivä klo 11-17. Rakennuskulttuuritalo Toivo on avoinna maanantaista perjantaihin klo 11-17. 

 

betoninen, kadun varressa sijaitseva rakennus siintää vasemmalla pensaiden ja kukkien takana