Keskusteluapua nuorille Ohjaamosta

Ohjaamo Pori tarjoaa nuorille mahdollisuuden keskustella luottamuksellisesti hyvinvointiin, perheeseen ja mihin tahansa elämään ja arkeen liittyvistä asioista. Oli huolesi suuri tai pieni, sen kanssa ei kannata jäädä yksin.

– Hädän ei tarvitse olla suuri, voi tulla ihan minkä asian kanssa tahansa. Hädässäkin saa – ja pitääkin tulla, kuraattori Jenni Ketola kertoo.

Mietityttääkö tämänhetkinen tilanne tai tulevaisuus? Näitäkin asioita voit tulla pohtimaan yhdessä esimerkiksi kuraattorin tai Ohjaamotyöntekijän kanssa. Ohjaamossa olet aina oman tilanteesi asiantuntija, ja haemme yhdessä sinulle parhaita ratkaisuja.

Kuka tahansa alle 30-vuotias nuori voi tulla keskustelemaan mieltä askarruttavista asioista. Olet sitten opiskelemassa, töissä tai sinulla on jo hoitosuhde jonnekin; olet aina tervetullut Ohjaamoon. Ohjaamossa voi käydä keskustelemassa niin monta kertaa kuin haluaa tai tarve vaatii. Ohjaamme myös tarvittaessa eteenpäin sopiviin palveluihin.

Kuraattori Jenniä voit tulla tapaamaan Ohjaamoon ilman ajanvarausta:

  • maanantaisin klo 12–15
  • keskiviikkoisin ja torstaisin klo 12–16

Ohjaamotyöntekijöiden kanssa voi tulla juttelemaan aina Ohjaamon aukioloaikoina tai voit yhteyttä etänä esimerkiksi soittamalla tai chatin kautta. Ohjaamo Porin yhteystiedot löytyvät täältä

Ohjaamoon ei tarvitse varata aikaa, aukioloaikoina palvelemme asiakkaita päivystysluonteisesti saapumisjärjestyksessä.

 

Valokuva Ohjaamon kuraattorista