Kuutamouinti huipentaa maauimalan kesäkauden

Porin maauimalan huikea kesäkausi tulee pian päätökseensä, mutta ennen sitä päästään nauttimaan tuttuun tapaan illan hämyisestä tunnelmasta kuutamouinnin parissa. Kuutamouinti järjestetään perjantaina 19. elokuuta kello 18–22.

– On mahtavaa, että parin vuoden tauon jälkeen pääsemme taas järjestämään kuutamouinnin! Luvassa on muun muassa vesijumppaa, lapsille ohjelmaa lastenaltaassa sekä vesidisko. Myös 7,5 metrin hyppytasanne on avoinna, kertoo liikunnanohjaaja Jan Hydén.   

Kuutamouinnin ohjelma: 

  • Musiikkia koko tapahtuman ajan kello 18–22 
  • Lastenaltaalla ohjelmaa lapsille kello 18–19 (Porin uimaseura)  
  • Vesitreeni kello 18.30–19 (liikuntapalvelut) 
  • Vesidisko kello 20–21.30 (DJ Hakon)  

Uintiaika loppuu kello 21.30 ja maauimala suljetaan kello 22. Pääsymaksu on normaalin uintimaksun verran.  

Maauimalan kesäkausi päättyy sunnuntaina 21. elokuuta, joten tällä viikolla ehtii vielä kuutamouinninkin lisäksi ulos polskimaan.  

Ensi viikosta eteenpäin uimareita ja muita kävijöitä palvelee keskustan uimahalli. Keskustan uimahalli palaa kesätauolta tiistaina 23. elokuuta kello 6. Keskustan uimahallin lisäksi Meri-Porin uimahalli on avoinna jälleen 1. syyskuuta alkaen. 

Bussikuljetus Laviasta

Laviasta järjestetään bussikuljetus kuutamouintiin ja takaisin. Kuljetukset ovat maksuttomia, mutta uintimaksun jokainen maksaa itse. Lähtö tapahtuu Lavian torilta kello 17:15 ja paluu maauimalasta kello 22:00. Alakouluikäisillä ja sitä nuoremmilla lapsilla tulee olla huoltaja mukana. 

Ennakkoilmoittautuminen nuoriso- ja liikuntaohjaaja Tanja Paasille, puh. 044 701 8892. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Porin maauimalan allas kesällä 2019