Porin kaupungin ohjatun liikunnan syyskausi pyörähtää käyntiin

Liikuntapalveluiden ohjatun liikunnan palveluista maanantaina 22. elokuuta aukeaa ilmoittautuminen erityisryhmien ryhmäliikuntatunneille sekä Lavian ohjatuille liikuntatunneille. Ikääntyneiden ryhmiin aukeaa ilmoittautuminen ensi viikolla. Myös fatbike-lenkit alkavat maanantaina. Uutuutena liikuntapalvelut tarjoavat myös Inbody-mittauksia. Uimahallien ohjatut tunnit alkavat myös lähiaikoina.

Liikuntapalveluiden ohjattujen ryhmien monipuolinen syyskausi käynnistyy lähiviikkojen aikana. Tarjolla on jälleen monipuolista liikuntaa ympäri kaupunkia erilaisille kohderyhmille. Maanantaiaamuna kello 9 alkaa ilmoittautuminen ikääntyneiden, erityisryhmien ja Lavian liikuntatunneille sekä Inbody-mittaukseen.

Ikääntyneiden ja erityisryhmien liikunta

Ikääntyneille on tarjolla monipuolisesti erilaisia ryhmäliikuntamahdollisuuksia syksylle, kuten tasapainokoulua ja Äijät kuntosalilla -ryhmä. Erityisryhmien sovelletun liikunnan tunnit lapsille ja nuorille pyörähtävät käyntiin myös 5. syyskuuta. Tarjolla on Sporttis-kerhoa Kuninkaanhaan koululla sekä erilaisia uintitunteja.

Eläkeläisten liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan täällä 29. elokuuta alkaen ja erityisryhmien liikuntaan 22. elokuuta alkaen täällä.

Lavian ohjatun liikunnan tunnit

Keskiviikkoisin ja perjantaisin Lavian yhteiskoululla koetaan liikunnan iloa erilaisilla ryhmätunneilla. Keskiviikkoisin on ohjelmassa ohjattu kuntosali ja kehonhuolto. Perjantaisin vuorossa on toiminnallinen treeni ja tanssimix. Ilmoittautuminen alkaa verkkokaupassa maanantaina 22. elokuuta kello 9 täällä. Liikuntatunnit käynnistyvät 5. syyskuuta.

Uutuutena Inbody-mittaukset

Porin liikuntapalveluilta voi varata ajan kuukausittain järjestettäviin Inbody-mittauksiin. Keskustan uimahallin mittauspisteellä määritetään kehon koostumus lihaksen, rasvan ja muiden kudosten osalta. Mittauksilla voi seurata elintapojen ja tavoitteiden mukaisen kehityksen kulkua. Inbody-mittauksiin voi varata ajan liikuntapalveluiden verkkokaupasta täältä 22.elokuuta kello 9 alkaen.

Fatbike-lenkit

Suositut matalan kynnyksen fatbike-lenkit jatkuvat myös tänä syksynä. Lenkkejä järjestetään maanantaisin kahtena eri aikana 29. elokuuta alkaen syyskuun alkuun asti. Omaa pyörää ei lenkille tarvitse mukaan, sillä Luonto liikuttaa -hanke tarjoaa fatbiket käyttöön. Lenkit tehdään helpossa maastossa ja ne sopivat myös aloittelijoille. Fatbike-lenkeille ilmoittaudutaan täällä.

Ohjattu liikunta uimahalleissa

Keskustan uimahallissa käynnistyvät ohjatut ryhmäliikuntatunnit 29. elokuuta alkaen. Joka arkipäivä on tiedossa erilaisia ryhmiä. Tarkemmat aikataulut ja ryhmätuntien kuvaukset löytyvät täältä. Keskustan uimahallin ryhmäliikuntatunnit ja ohjattu kuntosalin käyttö maksaa kaksi euroa per kerta. Sarjarannekkeen tai seniorikortin omistajat maksavat hinnan kassalle erikseen. Omatoimisesti kuntosali on käytössä sisäänpääsyn hinnalla.

Meri-Porin uimahallissa 1. syyskuuta alkaen on tarjolla ohjattua vesijumppaa tiistai-iltaisin sisäänpääsymaksun hinnalla. Lauantaisin ja sunnuntaisin tarjolla on Hydrohex-virtuaalijumppaa.

Porin liikuntapalveluiden koko tarjontaan voi tutustua kaupungin verkkosivuilla täällä.

 

Vesijumppa