Vesisankarit-tapahtuma rantautuu keskustan uimahalliin Porin päivänä

Valtakunnallinen Vesisankarit-tapahtuma järjestetään Porin keskustan uimahallissa Porin päivänä 24. syyskuuta kello 12-16. Päivän aikana kävijät pääsevät tutustumaan monipuolisesti erilaisiin uima- ja pelastustaitoja kehittäviin asioihin.

Jo vuodesta 2015 toiminut Vesisankarit-hanke kannustaa vesillä liikkumisen harjoitteluun. Tapahtumia on järjestetty Suomessa jo yli 260 ja tänä vuonna myös Porissa.

– Vuoden 2022 tapahtumien teemoina ovat melonta ja luonnonvedet. Päivän aikana kävijät pääsevät testaamaan muun muassa melontaa packraft-lautoilla sekä purjehdusta purjehdusjollalla. Luvassa on myös räpylä- ja snorkkeliuintia, pelastusliiviuintia, virtuaalijumppia sekä mahdollisuus suorittaa uinninvalvojan testiuinti, uimavalvoja ja liikunnanohjaaja Jan Hydén luettelee.

Lisäksi Porin kaupungin urheilulähettiläs ja olympiapronssimitalisti Matti Mattsson vierailee tapahtumassa noin kello 13!

Porin Vesisankarit-tapahtuma järjestetään yhteistyössä purjehdusseura BSF:n, Melamajavien, Koululiikuntaliiton sekä Satakunnan pelastuslaitoksen kanssa. Pääsymaksu tapahtumaan on normaalin hinnoittelun mukainen.

Uimalasit