Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma kiittää vuodesta 2022 ja pyytää palautetta

Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma järjestettiin 2.-3. syyskuuta Porin Karhuhallissa. Perjantaina paikalla olivat lähes kaikki Porin 7.-luokkalaiset ja lauantaina kävijöitä arvioidaan olleen noin 2500. Palautetta tämän vuoden tapahtumasta voi antaa sunnuntaihin 18. syyskuuta saakka.

Kaksipäiväisessä tapahtumassa lapset ja nuoret saivat monipuolisesti nähdä ja kokeilla erilaisia harrastuksia, muun muassa musiikin, kamppailulajien, taiteen ja joukkueurheilun parissa. Mukana olivat myös Duudsoneiden Jarppi ja HP tärkeän asian, eli kiusaamisen vastaisen kampanja, tiimoilta. Nuori Pori Harrastaa -tapahtumaa on tekemässä iso joukko eri toimijoita, joita ilman lapsille ja nuorille ei saisi tarjottua näin monipuolista ja hauskaa tapahtumaa.

Nuori Pori Harrastaa -työryhmä haluaakin välittää kiitokset kaikille kävijöille ja mukana olleille yhteistyötahoille.

”Haluamme kiittää kaikkia mukana olleita harrastustoimijoita! Teitä oli hurja määrä, noin 50 eri vapaa-ajantoimijaa tai nuorten palvelua!

Haluamme kiittää Porin kouluja yhteistyöstä. Oppilaat olivat innoissaan testaamassa eri harrastuksia ja kuuntelemassa Duudsoneiden luentoa kiusaamisen vastustamisesta. Tapahtumassa pureuduttiin siis tärkeän asian äärelle. Isot kiitokset Duudsoneiden Jarpille ja HP:lle! Uskomme, että kohtaamiset perjantaina ja lauantaina jäivät monen mieleen hyvänä muistona. Kiitos Porin Lasten- ja Nuortensuojelusäätiölle lahjoituksesta kiusaamisen vastaiseen työhön, tämä mahdollisti Duudsoneiden mukanaolon tapahtumassa!

Kiitos myös yhteistyökumppaneillemme, jotka tukivat tapahtumaa monenlaisin keinoin. Toivottavasti yhteistyömme jatkuu seuraavinakin vuosina!

Ja hei tapahtuman lauantain kävijät! Voitte antaa meille tapahtumasta palautetta ja samalla osallistua arvontaan, josta voi voittaa Finnkinon leffalippuja. Palautelomakkeeseen pääset tästä.

Missasitko tämän vuoden tapahtuman? Ei hätää, sillä seuraava Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma tulee taas syksyllä 2023! Sillä aikaa voit katsoa tämän vuoden tunnelmia nuokka.fi/nuoriporiharrastaa -sivuilta sekä Instagramissa @nuoriporiharrastaa-tililtä.”

 

lavalla kaksi alakouluikäistä lasta itsepuolustusvaatteissa poseeraa kameralle asennossa