Etusivu > Uutiset > 2017 > 08 > Pori houkuttelee paluumuuttajia rakkauskirjeellä – 13 000 saa postia

Pori houkuttelee paluumuuttajia rakkauskirjeellä – 13 000 saa postia

(22.08.2017 12:03 Salla Rajala / päivitetty 22.08.2017 12:03)

Porin kaupunki tavoittelee Porista muualle muuttaneita henkilökohtaisella kirjeellä. 13 000 entiselle porilaiselle on lähetetty postia, jossa paluumuuttoon houkutellaan leikkisästi – rakkauskirjeellä.

Kirjeessä kaupunki toivoo keskinäisen liekin vielä kytevän ja suhteen saavan toisen mahdollisuuden. Rakkauden lisäksi Pori lupaa tarjota arvokkainta valuuttaa tällä planeetalla – tilaa ja aikaa.

Kirje ohjaa rakastuporiin.fi-sivustolle, jolle on koottu sisältöä, joka kertoo arkisen elämän mahdollisuuksista Porissa. Pääaiheita ovat asuminen, työpaikat ja opiskelu.

Sivuston sydän on Porinder, jossa vapaa-ajanviettotavat ja vetovoimatekijät tuodaan esille deittisovellus Tinderistä tutulla tavalla. Porinderia nostettiin esille kaupungin markkinoinnissa jo kesällä SuomiAreenan kansalaistorilla ja Mikkelin asuntomessuilla. Se on kerännyt tähän mennessä noin 1 020 vastaajaa.

Porinderia voivat tehdä myös muut kuin Poriin muuttoa suunnittelevat. Palkintona on yön yli kestävät, noin 500 euron arvoiset kahden hengen unelmatreffit Porin kanssa. Vastausaikaa on 10.9.2017 asti.

Kirje on jatkumoa uudenlaiselle kuntamarkkinoinnille, jolla kaupunki pyrkii löytämään uusia keinoja kaupungin tunnettuuden ja kiinnostavuuden lisäämiseen. Se ilmentää samalla Porin uutta brändiä, joka otettiin käyttöön kesäkuussa.

kuva 13 000 entiselle porilaiselle on lähetetty postia, jossa paluumuuttoon houkutellaan leikkisästi – rakkauskirjeellä.


Hakusana