Avoimet harrastukset

Jalkapalloja

Harrastamisen Porin mallin harrastusryhmät pyörivät pääsääntöisesti koulujen omissa tiloissa. Osa harrastuksista toimii koulun ulkopuolella, esimerkiksi jonkun urheilulajin vaatimassa ympäristössä.

Ympäri kaupunkia toimivat harrastusryhmät ovat kaikille Porin koulujen oppilaille avoimia ryhmiä. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Harrastamisen Porin mallin avoimia harrastuksia

 • Tervetuloa 5-7-luokkalainen harrastamaan Astora Areenalle

  Torstaisin 15.00-16.00

  Toimintakausi 19.1-13.4.2023

  Tule tutustumaan jääkiekkoharrastukseen juniorijääkiekon oikeaan ympäristöön, Astora Areenalle. Torstai-iltapäivisin pääset tutustumaan jääkiekkoharjoitteluun. Sisältönä luistelutaito (suoraluistelu, kaarreluistelu ja käännökset..), kiekonkäsittelytaidot (kuljettaminen, syöttäminen..). Taitoja opetellaan leikkien ja pelien kautta. Jokaiseen kertaan kuuluu alkulämmittely, lajitaito-osuus ja erilaisia pien- ja viitepelejä.

  Pakollisia varusteita on luistimet, häkillinen kypärä, kaulasuoja. Suosituksena hanskat. Kaikkia muita varusteita löytyy lainaksi hallilta paitsi luistimia.

  Harrastus on kaikille avoin, eikä aikaisempaa jääurheilu taustaa tarvitse olla. Ilmoittaudu mukaan: https://forms.office.com/e/TMzV3mcdvk

  Harrastukseen ei järjestetä kuljetusta. Kulkeminen oppilaan ja huoltajan omalla vastuulla.

  Vastuuohjaajana toimii Vesa Goman:  vesa.goman@icehearts.fi puh. 040 707 2325. Apuohjaajana Ässien U12 valmentaja Juuso Rajala.

  lapsia pelaamassa jääkiekkoa
 • Tervetuloa 6.-9.-luokkalainen harrastamaan Urheilutalolle

  Harjoitusmahdollisuus on

  • keskiviikkoisin kello 15-16
  • torstaisin kello 15-16

  Viimeiset harjoitukset ovat keskiviikkona 10.5 ja torstaina 11.5

  Harrastamisen Porin malli järjestää yhteistyössä Puntti-Karhujen kanssa painonostoharjoituksia Urheilutalolla keskiviikkoisin ja torstaisin. Aiempaa kokemusta lajista ei tarvita vaan kaikki painonnostosta kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan. Treeneissä harjoitellaan monipuolisesti lihaskuntoa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa jokaisen tasolle sopivilla tavoilla.

  Ilmoittaudu täältä: https://forms.office.com/e/Zy8HbhyMuV

  Voit käydä kokeilemassa lajia ennen ilmoittautumista. Kulkeminen harrastukseen oppilaan/huoltajan vastuulla. Harrastusaika on vakuutettu. Harrastuspaikkana Urheilutalon alakerran painonnostotila, squashkenttien vieressä.

   

  Mikäli sinulla on kysyttävää harrastuksesta, voit olla yhteydessä harrastuksen vastuuohjaajaan Mika Valliseen (mika.punttikarhut@gmail.com / 0505453567).

  Nähdään Urheilutalolla!

  Lapsia testaamassa painonnostoa
  Lapsia painonnostokoulussa
 • Erilaisten joogamuotojen kokeilua, nuorille sopivien meditaatiohetkien alkeisversioita, mielen- ja kehonhallintaa. Osa tunneista on enemmän liikunnallisia, mutta mitään kokemusta joogasta tai liikunnastakaan et tarvitse osallistuaksesi. Joogastudio Hetki sijaitsee vanhalla kauppaoppilaitoksella Äestäjänkadulla. Studiolla on erilliset pukuhuoneet ja suihkut tytöille ja pojille sekä tarjoamme kaikki välineet harrastajien käyttöön. Mukavat vaatteet, harjoitukset tehdään paljain jaloin. Ohjaajana toimii Embodied jooganopettajakoulusta valmistunut Emilia Harjunen.

  Ilmoittautuminen tapahtuu linkin kautta: https://forms.office.com/r/iCZUmUFMA5

   

  Jäljellä olevat harrastuskerrat keväällä 2023:

  22.3

  29.3

  5.4

  12.4

  19.4