NTP-tuotanto

Tiesitkö, että musiikkivideot ovat osittain rajoja rikkovia kulttuurisesta perinnöstä ammentavia taideteoksia? Ntp-tuotanto eli Satakunnan nuorten työpajatuotanto on toimiva mediatuotantoverkosto, joka kokoaa yhteen nuoria ja työvalmentajia Satakunnan työpajoilta.

Ntp-tuotanto toimii nuorten ehdoilla ja mahdollistaa tärkeiden aiheiden käsittelyn sanoin, kuvan ja musiikin avulla. Ntp-tuotanto toimii eri työpajojen ja toimijoiden kanssa yhteistyössä.

Ntp-tuotannon projektit edistävät nuorten yksilöllistä sekä yhteisöllistä osallisuutta. Nuoret vaikuttavat suoraan tuotannossa tapahtuviin projekteihin ja niiden sisältöön omien ideoiden, ajatusten ja tekemisen kautta. Tämä tukee nuorten osallisuutta. 

Ntp-tuotannossa nuoret toimivat osana ryhmää, joka tukee heidän kasvuaan osana yhteiskuntaa. Nuoret kantavat projekteissa vastuuta omien voimavarojensa puitteissa ja pääsevät toteuttamaan omaa visiotaan. Jokainen on osa ryhmää omana yksilönään ja jokaisen näkökulmat ja ajatukset ovat tärkeitä projekteissa.

Ota reippaasti yhteyttä omaan työvoimavirkailijaasi ja sen jälkeen työpajalle, sovitaan tulostasi työpajatoimintaan!

NimikeNimiPuhelinnumeroOsoite
Ntp-tuotannon OpiskelijaohjaajaVahlman Pasi044-701 1395Isolinnankatu 12, 28100 Pori (2krs.)
Vastaava yksilövalmentajaSalokangas Maarit044-701 1295Veturitallinkatu 7, 28120 Pori

Sähköposti: etunimi.sukunimi@pori.fi

LISÄTIETOJA:

FACEBOOK

INSTAGRAM

YOUTUBE / 100 VUOTTA

YOUTUBE / TALVEN VALO

YOUTUBE / TRAPETSI

YOUTUBE / YKSINÄINEN