Satakunnan Vihertietokeskus

SATAKUNNAN VIHERTIETOKESKUKSEN SISÄTILAT PIDETÄÄN KORONAVIRUSTILANTEESTA JA TILOJEN AHTAUDESTA JOHTUEN KIINNI AINAKIN HEINÄKUUN LOPPUUN ASTI. TÄNÄ AIKANA NEUVONTA TAPAHTUU PUHELIMITSE JA SÄHKÖPOSTITSE.

17.-21.8. VÄLISENÄ AIKANA VIHERTIETOKESKUS ON KOKONAAN KIINNI.

Neuvontapuhelin ma-to 10-11 ja 12-15.30
044 701 4308
vihertieto@pori.fi
Satakunnan Vihertietokeskus on puutarha-alan neuvontakeskus, jonka tarkoituksena on palvella puutarha-alan harrastajia sekä lisätä kiinnostusta ja mahdollisuuksia puutarhaharrastukseen, puutarhan rakentamiseen ja hoitoon, hyötykasvien kotitarveviljelyyn sekä ympäristön- ja maisemanhoitoon.

Puutarhaneuvonta ja suunnitteluapu

Vihertietokeskuksen puutarhaneuvonta sekä sähköposti- ja puhelinneuvonta ovat maksuttomia.

Vihertietokeskus tarjoaa myös maksutonta pihan suunnitteluapua, jossa ideoidaan ja etsitään ratkaisuja piha-alueen ongelmiin asiakkaan mukanaan tuoman materiaalin pohjalta. Palvelun tuotoksena ei synny valmista pihasuunnitelmaa eikä kuvallisia tai kirjallisia ohjeita.

Neuvontakäynnit asiakkaan luona ovat maksullisia. Ensimmäiseltä tunnilta veloitetaan 85 euroa ja tämän jälkeen jokaiselta alkavalta tunnilta 40 euroa. Veloitusaika alkaa pihaan saapumisesta. Muualle kuin Poriin suuntautuvista käynneistä veloitetaan lisäksi matkakulut sekä tapauskohtaisesti mahdollisesti myös matka-aika.

Käsikirjasto

Kattavasta puutarha-alan käsikirjastosta löytyy alan kirjallisuuden lisäksi kotimaisia ja ulkomaisia puutarha-alan lehtiä. Kirjastosta ei lainata kirjoja tai lehtiä mukaan. Kirjaston yhteydessä olevasta esitehyllyköstä asiakkaat voivat ottaa mukaansa monenlaista ilmaismateriaalia, kuten mainostarkoitukseen julkaistuja opasvihkoja ja tuote-esitteitä.

Palvelutiskillä myydään erilaisia puutarha-alan oppaita ja luento- ja oleskelutiloissa järjestetään ajoittain erilaisia näyttelyitä ja teematapahtumia.


Lisää ajankohtaista

Instagram@satakunnanvihertietokeskus
 

Yhteystiedot

Neuvontapuhelin ma-to 10-11 ja 12-15.30
044 701 4308
vihertieto@pori.fi

Käyntiosoite
Kirjurinluodontie 10, 28101 Pori

Postiosoite
Porin kaupunki, tekninen toimiala
Satakunnan Vihertietokeskus
PL 121, 28101 PORI
 

Puisto-opastukset ja neuvontakäynnit

Arja Korpela
neuvontahortonomi
044 701 8265
arja.korpela@pori.fi