Villa Karhu

Todella outo, ehdottoman uniikki Villa Karhu

Villa Karhu on Porin kesän 2018 asuntomessujen messukohde numero 19. Se on kompakti ja energiatehokas porilainen koti, jonka pääteemoja ovat selkeä ja avara pohjaratkaisu sekä tehokkaat neliöt.

Valittu talomalli mahdollistaa perheelle riittävät säilytystilat, käytännölliset vaatehuoneet ja erityistoiveena olleen käyttöullakon. Kohteen suunnittelussa on huomioitu myös energiatehokkuus sekä uusiutuvan energian hyödyntäminen.

OsoiteTeroittajankatu 4
Kiinteistötunnus609-21-51-6
Talotyyppiomakotitalo, puutalo
Huoneistoala119 m2
Huoneiston pohja4 huonetta, keittiö, kodinhoitohuone ja sauna, pihassa kahden auton autokatos ja varasto
TalotehdasKastelli-talot Oy
Arkkitehti- ja pääsuunnittelijaKari Suonpää
SisustusSPR Kontti / Frida Steiner
NäytteilleasettajaPorin kaupunki, Tekninen toimiala
Rakkauskarhu

Rakkaudesta Poriin

Rakkaasta kotikaupungista nimensä ammentava Villa Karhu on suunniteltu kuvitteellisen kolmihenkisen perheen tarpeisiin; kun punavuorelaisesta postiluukusta tipahtaa porilainen rakkauskirje, herää kaipuu entistä kotikaupunkia kohtaan uudestaan henkiin ja tarina Porin syleilyyn palaavasta paluumuuttajaperheestä on valmis.

www.rakastuporiin.fi
 

Sisustusta kierrätystavaroilla

Pori-karttatapetti Villa Karhun työhuoneessa

Villa Karhu on kokonaan kierrätystavaroilla ja –huonekaluilla sisustettu kohde, jonka boheemia runsautta ja modernia kodikkuutta yhdistelevän sisustuksen suunnittelee porilaislähtöinen sisustussuunnittelija ja valokuvaaja Frida Steiner. Sisustus on suunniteltu kuvitteelliselle perheelle, jossa on noin 45-vuotiaat, luovalla ja kaupan alalla työskentelevät vanhemmat sekä teini-ikäinen poika.  

Villa Karhu sisustetaan SPR Kontin huonekaluilla

”Kierrätystavaroiden avulla kotiin saa luotua sellaista kerroksellisuutta, jota pelkillä uusilla tavaroilla ei saa aikaiseksi. Usein koen, että mitä kuluneempi ja käytetympi esine tai huonekalu on, sitä parempi. Innoissani olen myös siitä, että pääsen suunnittelemaan tämän kohteen Kontti-kierrätystavaratalojen tuotteilla. Tämä, jos mikä takaa sen, että sisustuksesta tulee persoonallinen ja varmasti erilainen kuin muissa asuntomessukohteissa”, kertoo Steiner.

Kaikki huonekalut ja tavarat on lahjoitettu Punaisen Ristin Kontti-kierrätystavarataloille ja ne myydään messujen jälkeen. Kontit ovat kierrätystavarataloja, joissa myydään vain lahjoituksena saatua ehjää ja puhdasta tavaraa, kuten esimerkiksi vaatteita, kodintavaroita, kirjoja ja huonekaluja. Tavaratalojen tulos jaetaan Punaisen Ristin avustustoimintaan Suomessa ja maailmalla. Kontteja on yhteensä 12 paikkakunnalla: Porissa, Helsingissä, Espoossa, Joensuussa, Kuopiossa, Lahdessa, Lappeenrannassa, Oulussa, Rovaniemellä, Tampereella, Turussa ja Vantaalla.

Eikä siin viel kaikki!
Villa Karhun työhuoneessa voit ihastella upeaa Pori-karttatapettia, jonka ovat tehneet Tapetit.fi
ja Alvar Carto.

https://kontti.punainenristi.fi/

www.visualaddict.fi

www.tapetit.fi

www.alvarcarto.com/fi/


Näytteilleasettajana Porin kaupunki

Lapiokarhu

Villa Karhun näytteilleasettajana toimii Porin kaupungin tekninen toimiala, joka huolehtii monista kuntalaisille tärkeistä palveluista, kuten kaupungin vesi-, liikenne- ja viheralueiden suunnittelusta, rakennuttamisesta ja kunnossapidosta, yleisten alueiden hallinnasta, pysäköinninvalvonnasta sekä jätehuollosta.

Tekninen toimiala esittäytyy kohteen autokatoksessa koko messukuukauden ajan. Porin upeista puistoista ja virkistysalueista sekä laajasta pyöräilyverkostosta inspiroituneena autokatoksen pääteemoja ovatkin nimenomaan kaupungin monipuoliset viheralueet sekä Pori pyöräilykaupunkina.

Eikä siin viel kaikki!
Villa Karhun sisustusta mukaillen myös autokatoksessa nähdään kesällä
kierrätettyjä ja tuunattuja yksityiskohtia.

www.pori.fi
 

Villa Karhu instagramissa

@poritekninen
@sprkontti
@visualaddictfrida

#villakarhu19
#asuntomessutporissa2018
#asuntomessut2018
 

Villa Karhun yhteyshenkilöt

Näytteilleasettaja / Porin kaupunki
Sini Veromaa 044 701 4421
Piia Uusi-Laurila 044 701 1791
tekninentoimiala.viestinta@pori.fi

Sisustus / SPR Kontti
Nina Tuli 040 025 7854
Nina.Tuli@redcross.fi

Sisustus / Visualaddict
Frida Steiner
frida@visualaddict.fi