Etusivu > Kaupunginkirjasto


Voittoisa Katajanmarjat–kuoro 40 vuotta

Näyttely Voittoisa Katajanmarjat–kuoro 40 vuotta on esillä pääkirjaston lasten ja nuorten osastolla 24.9. – 15.10.2015.
Lapsi- ja nuorisokuoro Katajanmarjat voitti Bulgariassa kansainvälisen kuorokilpailun Chernomorski Zvutsin. Siellä heille myönnettiin myös Euroopan tulevaisuus –palkinto.

Juhlanäyttely Taivaan Isän hyppysissä – päiväkerhotyötä Porissa 60 vuotta

Taivaan Isän hyppysissä - päiväkerhotyötä Porissa 60 vuotta –näyttely on esillä pääkirjaston näyttelytilassa 29.9. – 10.10.2015. Lastenohjaaja Ulla Jylhä on paikalla torstaina 1.10. kello 13.00 – 14.30. Näyttelyn on pystyttänyt Porin evankelis-luterilaisen seurakuntayhtymän päiväkerhotyöryhmä.

Vuoden Nuori Korutaiteilija 2015

Kilpailun satoa aikuisten osastolla 5. – 24.10.

Tablettipiiri kirjastossa maanantaisin

Pääkirjastossa kokoontuu tablettipiiri joka maanantai klo 13-15. Piirissä opitaan asioita yhdessä ja apua saa myös kirjaston henkilökunnalta. Paikalle ovat tervetulleita kaikki tablettitietokoneista kiinnostuneet ja etukäteen ei tarvitse ilmoittautua. Kokoontumispaikkana on pääkirjaston toisen kerroksen seminaarihuone. Mukaan voi ottaa oman tablettitietokoneen, mutta myös kirjaston laitteita voi käyttää.

Kirjailija Liisa Keitaanpää kertoo romaanistaan Pasurin tyttäret

Porilainen kirjailija Liisa Keitaanpää kertoo uudesta romaanistaan Pasurin tyttäret pääkirjaston kokoustilassa tiistaina 13.10. kello 19.

Käsitöitä ja novelleja

Ota käsityö mukaan tai tule muuten vain kuuntelemaan kertomuksia tiistaina 13.10. klo 17.30-19.30 pääkirjaston toisen kerroksen seminaarihuoneeseen.

Runolukupiiri

kokoontuu maanantaina 26.10. klo 18 pääkirjaston seminaarihuoneessa. Runoilijavieraana Arja Palonen. Lukupiirille varattuja Lentosumua-kirjoja voi kysyä pääkirjaston lainauspisteestä. Tervetuloa!

Leena Krohnin vierailu

Kirjailija Leena Krohn vierailee tiistaina 27.10. ko 18 Porin pääkirjaston kokoustilassa. Tervetuloa!

kuva Kuva: Teos/Katri Lassila

Kirjastomummu tai -vaari jälleen kirjastossa

Kirjastomummu tai -vaari päivystää pääkirjaston lastenosastolla keskiviikkoisin klo 14-15.30.
Hänen kanssaan voi pelata, viettää aikaa, lukea ja jutella.

Celia

Voit nyt lainata pääkirjastosta ja Sampolan kirjastosta lukemisesteisille tarkoitettuja Celia-äänikirjoja tai rekisteröityä Celian verkkopalvelujen asiakkaaksi.

Maksuton lakineuvonta

Maksutonta lakineuvontaa annetaan pääkirjaston eteisaulan poistokirjamyymälässä Kirjakirpussa keskiviikkoisin kello 17 - 18.