Etusivu > Kaupunginkirjasto

Kirjaston kesäaukioloajat

Katso aukioloajat täältä

Ahlaisten kirjastolla poikkeava aukioloaika

Ahlaisten kirjasto on keskiviikkona 29.6. avoinna kello 11-15.

Kirjastoauton uusi aikataulu

Kirjastoauton loppuvuoden aikataulu astuu voimaan 27.6. alkaen. Uusina pysäkkeinä ovat mukaan tulleet Harjunpään koulu sekä Touhulan, Palokärjentien, Puinnintien ja Suntinkujan päiväkodit.

Valokuvanäyttely Yyteristä Reposaareen pääkirjastossa

Luomuvalokuvaaja Manu Toivosen näyttely Yyteristä Reposaareen – kuvia meren ääreltä on esillä pääkirjaston näyttelytilassa 14.6.- 9.7. Näyttelyn kuvat ovat Hannes Tiiran kirjoittaman ja Manu Toivosen valokuvaaman Yyteristä Reposaareen –kirjan kuvitusta.

kuva

Matka Vanhan kirjallisuuden päiville

Kirjasto järjestää matkan Vanhan kirjallisuuden päiville Sastamalaan 1.7. Bussimatkan hinta on 16 euroa. Katso ilmoittautumisohjeet ja päivien ohjelma.

Bussissa on vielä hyvin tilaa, joten tervetuloa mukaan!

kuva

Leffaperjantai

Pääkirjastossa esitetään kesälomakuukausina elokuva koululaisille joka perjantai klo 15. Elokuva esitetään pääkirjaston 2. kerroksessa.Lisätietoja lastenosastolta p. 044 701 5819.

Koko kansa lukee 4.-24.7.2016

Heinäkuussa kirjastot, Bazar, Minerva ja Shildts&Söderströms tuovat e-lukemisen helppouden kaikkien ulottuville. Kolmen viikon ajan Matti Laineen Merkitty mies, Tommy Hellstenin Pysähdy – olet jo perillä ja Karin Erlandssonin Minkriket -teokset ovat luettavissa rajattomasti e-kirjastossa.

Kirjan lainaamiseen tarvitaan vain paikallisen kirjaston kirjastokortti, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Kirjat ovat lainattavissa koko kampanjan ajan 4.-24.7.2016.

kuva

Eino Leinon päivän runotilaisuus

Eino Leinon sekä runon ja suven päivänä keskiviikkona 6.7. klo 18 runoilija Pauli Karmala lukee ja esittää Leinoa, Viitaa sekä muita runoja pääkirjaston aikuisten osastolla.

Maahanmuuttajien info- ja neuvontapiste MAINE:n uudet aukioloajat

Maahanmuuttajien info- ja neuvontapiste MAINE on 15.6. alkaen avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 9 - 15.30. MAINE on suljettu 11.7. - 31.7. välisen ajan. 1.8. alkaen neuvontapiste on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 9 - 16. Maahanmuuttajien info- ja neuvontapiste MAINE sijaitsee pääkirjaston 2. kerroksessa.

Porin kirjaston kesäkisa!

Muistuttavatko lemmikit omistajiaan vai omistajat lemmikeitään? Kesäkisassamme (ei siis kesäkissassamme...) pitää yhdistää keskenään Porin kirjaston henkilökuntaa ja heidän moninaisia lemmikkieläimiään. Vastausaikaa on heinäkuun loppuun asti ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Katso kuvat ja vastausohjeet tästä!

Maksuton lakineuvonta kesätauolla

Maksuton lakineuvonta on tauolla kesäkuukausien ajan ja jatkuu taas syyskuussa.Lue lisää lakineuvonnasta.

E-lehtipalvelu Zinio

E-lehtipalvelu Zinio tarjoaa viitisenkymmentä englanninkielistä aikakauslehteä näköisversioina. Luettavissa ovat esimerkiksi Cosmopolitan, Elle, Men´s Health ja Newsweek. Näiden lisäksi löytyy mm. talouslehtiä, tiedelehtiä, harrastelehtiä, nuortenlehtiä, urheilulehtiä sekä käsityö- ja sisustuslehtiä. Lehtiä voi ladata luettavaksi myös kirjaston ulkopuolella ja ne ovat käytettävissä niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin. Ladattujen lehtien lukemiseen ei tarvita verkkoyhteyttä.

Satakirjastojen e-lehtikokoelma on osoitteessa rbdigital.com/sata. Siellä voi luoda kirjastokortin numerolla tunnuksen, jonka jälkeen lehdet ovat käytettävissä. Jos tunnuksen tekee kirjaston tiloissa, niin kirjastokortin numeroa ei tarvita. Lehtiä voi sen jälkeen lukea joko nettiselaimella tai lataamalla ilmaisen Zinio for Libraries sovelluksen Applen App Storesta tai Google Play -kaupasta.