Etusivu > Kaupunginkirjasto

Kirjaston kesäaukioloajat

Katso aukioloajat täältä

Koko kansa lukee 4.-24.7.2016

Heinäkuussa kirjastot, Bazar, Minerva ja Shildts&Söderströms tuovat e-lukemisen helppouden kaikkien ulottuville. Kolmen viikon ajan Matti Laineen Merkitty mies, Tommy Hellstenin Pysähdy – olet jo perillä ja Karin Erlandssonin Minkriket -teokset ovat luettavissa rajattomasti e-kirjastossa.

Kirjan lainaamiseen tarvitaan vain kirjastokortti, verkkoyhteys ja lukemiseen soveltuva laite. Kirjat ovat lainattavissa koko kampanjan ajan 4.-24.7.2016.

kuva

Kirjastoauton uusi aikataulu

Kirjastoauton uusia pysäkkejä ovat Harjunpään koulu sekä Touhulan, Palokärjentien, Puinnintien ja Suntinkujan päiväkodit. Katso kirjastoauton loppuvuoden aikataulu

Päivä maalauksii Porist

Taiteilijaryhmä aQARTetti järjestää taidenäyttelyn pääkirjaston aikuisten osastolla 11.-25.7. Esillä oleva taide on Suomen kuvataiteen päivän avoimen maalaustapahtuman satoa.

Entiset viholliset

Meeri Koutaniemen ja Kirkon Ulkomaanavun valokuvanäyttely Porin kaupunginkirjaston näyttelytilassa 13.7.-23.7. kertoo elämästä Somalimaassa: sen kostonkierteistä ja koston pysäyttäneistä ihmisistä.

kuva

Leffaperjantai

Pääkirjastossa esitetään kesälomakuukausina elokuva koululaisille joka perjantai klo 15. Elokuva esitetään pääkirjaston 2. kerroksessa.Lisätietoja lastenosastolta p. 044 701 5819.

Maahanmuuttajien info- ja neuvontapiste MAINE:n aukioloajat

Maahanmuuttajien info- ja neuvontapiste MAINE on suljettu 11.7. - 31.7. välisen ajan. 1.8. alkaen neuvontapiste on avoinna maanantaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 9 - 16. Maahanmuuttajien info- ja neuvontapiste MAINE sijaitsee pääkirjaston 2. kerroksessa.

Porin kirjaston kesäkisa!

Muistuttavatko lemmikit omistajiaan vai omistajat lemmikeitään? Kesäkisassamme pitää yhdistää keskenään Porin kirjaston henkilökuntaa ja heidän moninaisia lemmikkieläimiään. Vastausaikaa on heinäkuun loppuun asti ja kaikkien osallistujien kesken arvotaan palkintoja. Katso kuvat ja vastausohjeet tästä!

Maksuton lakineuvonta kesätauolla

Maksuton lakineuvonta on tauolla kesäkuukausien ajan ja jatkuu taas syyskuussa. Lue lisää lakineuvonnasta.

E-lehtipalvelu Zinio

E-lehtipalvelu Zinio tarjoaa viitisenkymmentä englanninkielistä aikakauslehteä näköisversioina. Luettavissa ovat esimerkiksi Cosmopolitan, Elle, Men´s Health ja Newsweek. Näiden lisäksi löytyy mm. talouslehtiä, tiedelehtiä, harrastelehtiä, nuortenlehtiä, urheilulehtiä sekä käsityö- ja sisustuslehtiä. Lehtiä voi ladata luettavaksi myös kirjaston ulkopuolella ja ne ovat käytettävissä niin tietokoneella, tabletilla kuin älypuhelimellakin. Ladattujen lehtien lukemiseen ei tarvita verkkoyhteyttä.

Satakirjastojen e-lehtikokoelma on osoitteessa rbdigital.com/sata. Siellä voi luoda kirjastokortin numerolla tunnuksen, jonka jälkeen lehdet ovat käytettävissä. Jos tunnuksen tekee kirjaston tiloissa, niin kirjastokortin numeroa ei tarvita. Lehtiä voi sen jälkeen lukea joko nettiselaimella tai lataamalla ilmaisen Zinio for Libraries sovelluksen Applen App Storesta tai Google Play -kaupasta.