Etusivu > Kaupunginkirjasto


Sofi Oksasen Norma-kiertue

kuva


Kirjailija Sofi Oksanen vierailee perjantaina 4.12. klo 19 Porin kirjasto-opistotalon auditoriossa. Tilaisuuteen avataan ovet kello 18.30, jolloin sadalle ensimmäiselle tarjotaan kahvit.

Tämä tilaisuus on Naisten Pankin yhdessä kirjaston kanssa järjestämä Lue naiselle ammatti -ilta, jonka avulla kerätään lahjoituksia tukemaan kehitysmaiden naisten koulutusta, toimeentuloa ja yrittäjyyttä.

E-kirjoina nyt myös lasten ja nuorten kirjallisuutta

Kirjaston e-kirjakokoelmaan on hankittu e-kirjoja myös lapsille ja nuorille. Tutustu e-kirjojen koko valikoimaan tässä osoitteessa. Kirjastosta löytyy yhteensä lähes 900 eri e-kirjaa, jotka ovat lainattavissa kirjastokortin numerolla ja PIN-koodilla.

Torvet soikoon juhlaa!

Pop-up -musiikkihetki pääkirjaston musiikkiosastolla tiistaina 8.12. kello 15 - 15.45. Esiintyjinä Metallitehtaan puhaltajat sekä SVeitsikko.

Sarjakuvanäyttely pääkirjaston aikuisten osastolla

kuva

Käsitöitä ja novelleja

Ota käsityö mukaan ja tule kuuntelemaan joulukertomuksia keskiviikkona 16.12. klo 17-19 pääkirjaston toisen kerroksen seminaarihuoneeseen. Käsityöneuvojana toimii Kirsi Vesterbacka. Tervetuloa!

Kirjastomummu tai -vaari jälleen kirjastossa

Kirjastomummu tai -vaari päivystää pääkirjaston lastenosastolla keskiviikkoisin klo 14-15.30.
Hänen kanssaan voi pelata, viettää aikaa, lukea ja jutella.

Mantan pakinoita netissä

Kirjasto on digitoinut murrekirjailija Mantan eli Hilja Takalan pakinoita, joita julkaistiin Satakunnan Kansa -lehdessä 1950- ja 1960-luvuilla. Porin murteella kirjoitettu pakinakokoelma löytyy tästä osoitteesta.

Celia

Voit nyt lainata pääkirjastosta, Sampolan ja Käppärän kirjastosta lukemisesteisille tarkoitettuja Celia-äänikirjoja tai rekisteröityä Celian verkkopalvelujen asiakkaaksi.

Maksuton lakineuvonta

Maksutonta lakineuvontaa annetaan pääkirjaston eteisaulan poistokirjamyymälässä Kirjakirpussa keskiviikkoisin kello 17 - 18.