Porin kouluissa opetellaan nälän tunteen arvioimista, jotta ruokaa ei turhaan heitettäisi lautasilta roskikseen. Ruoka on liian hyvä ja tärkeä asia hukattavaksi.
Luonnon monimuotoisuus köyhtyy ympäri maailmaa ja siksi YK:n yleiskokous on julistanut toukokuun 22. päivän kansainväliseksi luonnon monimuotoisuuden päiväksi.
Koululuokat voivat käydä tutustumassa Kompostointipuistoon myös pelkästään opettajan johdolla.
Tällä viikolla vietetään lasten lintuviikkoa. Tarkoitus on tutustua lintuihin ja lintuharrastukseen etsimällä merkkejä lintujen pesinnästä. Lintuviikko kannustaa kaikkia lapsia ja aikuisia lähtemään yhdessä linturetkelle, osaamisesta riippumatta!
Toukokuussa vietetään Reilun kaupan kahvitaukoa eri puolilla maailmaa. Globaalin oikeudenmukaisuuden opettamisen tueksi on saatavilla paljon Reilun kaupan materiaalia.
Harrastakotona.fi on lapsille ja nuorille suunnattu sivusto, josta löytyy ohjeita ja ideoita taiteen kokemiseen, kokeilemiseen ja harrastamiseen osana opetusta, kotona ja vapaa-ajalla.
Nyt kannattaa ulkoilla ja retkeillä tavallisissa lähimetsissä ja välttää tunnetuimpia ja suosituimpia reittejä sekä kohteita. Ota talteen vinkit jokamiehenoikeuksista ja huomioi luontoetiketti retkeilyssä.
Kaipaatko ideoita ulkona tekemiseen? Ota vastaan haaste ja lähde seuraamaan kevään edistymistä tarkkailemalla keväisiä eläin- ja kasvilajeja. Voit kirjoittaa havainnoistasi ja halutessasi lisätä kuvan. Ensimmäiset Reilut suklaat keväthavaintojaan jakaneiden kesken on jo arvottu!
Subscribe to feed