Piilitien päiväkoti juhlii tänä vuonna 30-vuotista taivaltaan ja sen kunniaksi toteutettiin päiväkotiin yhteistyössä lastenkulttuurikeskus Kruunupään kanssa julkinen teos.
Hävikkiviikolla Porin kouluissa opetellaan nälän tunteen arvioimista, jotta ruokaa ei turhaan heitettäisi lautasilta roskikseen. Ruoka on liian hyvä ja tärkeä asia hukattavaksi. 
Vallitsevan koronatilanteen vuoksi ympäristöviikon 6.-10.9.2021 tarjonta on edeltäviä vuosia suppeampi.
Vieraslaji on kasvi, eläin tai muu eliölaji, jonka ihminen on tahattomasti tai tarkoituksella tuonut lajin luontaisen levinneisyysalueen ulkopuolelle. Se on ihmisen myötävaikutuksella ylittänyt luontaiset leviämisesteet, kuten mantereen tai meren. Vieraskasveja ovat esimerkiksi jättipalsami, jättiputki ja komealupiini.
Nyt kannattaa laittaa jo muistiin ensi syksyn Minulle merkityksellinen -kampanja, joka toteutetaan euralaisissa, eurajokelaisissa, merikarvialaisissa, raumalaisissa ja porilaisissa kouluissa. Osallistu syksyllä kampanjaan luokkasi kanssa.
Visuaalisen taiteen valtakunnallinen Nuori Taide 2021 -verkkotapahtuma kokoaa nuoret ja ammattilaiset keskustelemaan nuorten taiteesta ja taidemaailman ilmiöistä. Porissa sisältöjä tapahtumaan tuottavat Porin taidemuseo, Porin taidekoulu ja lastenkulttuurikeskus Kruunupää.
Valtakunnallista koulujen elokuvaviikkoa vietetään 4.–10. lokakuuta. Se on suunnattu esikouluikäisistä yhdeksänsille luokille. Uudistettu sivusto palvelee opettajia ympäri vuoden ja tarjolla on vielä vinkit kevään elokuvaelämyksiin.
Koska koronatilanteesta johtuen Pori Sinfonietta ei ole voinut järjestää koululaiskonsertteja tavalliseen tapaan, tarjotaan Ella ja kaverit konsertissa -tallenne kaupungin alakoulujen käyttöön loppukevääksi.
Subscribe to feed