Kirjaston kahvila on kiinni itsenäisyyspäivän aattona 5.12. ja itsenäisyyspäivänä 6.12. Avoinna taas keskiviikkona 7.12.
Satakirjastojen asiakaskyselyssä voit kertoa mielipiteesi käyttämäsi kirjaston palveluista. Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Ipad-tabletti ja lisäksi on luvassa kuntakohtaisia palkintoja.
Pyhäinpäivän aattona 4.11. kaikki lähikirjastot suljetaan viimeistään klo 17, omatoimikirjastot palvelevat normaalien aukioloaikojensa mukaisesti. Pääkirjasto on avoinna klo 9-19. Kirjastoauto palvelee klo 15.30 asti. Pyhäinpäivänä 5.11. kaikki kirjaston toimipisteet ovat kiinni, omatoimikirjastot ovat käytössä lauantaiaikataulujensa mukaisesti.
Kirjastoauto Ursula on vuosihuollossa maanantaina 24.10. Tiistaista 25.10. perjantaihin 28.10. ajetaan syysloman takia vain iltavuorot.
Porin kirjastoissa on Vanhustenviikolla 3.-6.10. mahdollisuus nauttia monipuolisesta kattauksesta ohjelmaa. Tarjolla on tapahtumia liittyen kirjallisuuteen, runouteen, musiikkiin, hyvinvointiin ja digitaitoihin.
Porin kirjasto sai syyskuun alussa vahvistusta nuorten ja lasten tapahtumatyöhön. Valtakunnallisesti uudessa kulttuurisen nuorisotyön koordinaattorin tehtävissä aloittanut Tiina Tommila toimii laajasti tapahtumatuotantojen parissa Porin kirjastoissa.
Maksuttomassa pelitoiminnassa pääsee kokeilemaan erilaisia konsoli- ja lautapelejä.
Reposaaren niin kutsutun puukoulukorttelin neljän suojellun rakennuksen peruskorjaustyöt oli alkuperäisen toteutusaikataulun mukaan suunniteltu valmistuvaksi syksyllä 2023. Aikataulu todettiin urakkalaskentavaiheessa saadun palautteen perusteella liian tiukaksi ja myös rakennusmateriaalien saatavuus koettiin alkuperäisen aikataulun kannalta haastavaksi.
Subscribe to feed