Keskiviikkona 6.7. juhlitaan Eino Leinon sekä Runon ja suven päivää. Porin pääkirjaston heinäkuisessa illassa runoilija Pauli Karmala paketoi Runon ja suven päivän lausumalla omia ja vähän vieraidenkin runoja. Tarjolla on myös kello viiden runokahvit.
Pääkirjasto on avoinna torstaina 23.6. klo 19 asti. Muut toimipisteet sulkevat viimeistään klo 17 ja kirjastoauto lopettaa vuoronsa klo 15.35. Juhannusaattona 24.6. ja juhannuspäivänä 25.6. kirjastot ovat kiinni. Omatoimikirjastot palvelevat pyhäaikataulujen mukaisesti.
Käppärän kirjasto palvelee kesälukemista hakevia kesäkuun loppuun saakka. 1.7. alkaen kirjasto on kiinni Vähäraumalle muuton vuoksi.
Torstaina 18.8. toteutuvan Kirjojen yön teemana on Jännitystä ja jännitteitä. Teemaa lähestytään niin jännityskirjallisuuden, jännitteisten ihmissuhdetarinoiden kuin tosielämän tyrmäävän kasvutarinan kautta. Luvassa on kiinnostavia keskusteluja, kirjailijahaastatteluja, julkistamistilaisuuksia, elokuvaa ja improteatteria.
Reposaaren omatoimikirjastossa ollut vika on korjautunut ja kirjasto on taas käytössä.
Kirjaston lainausvalikoima laajenee taas, kun tarjontaan saapui myös lasten fatbike-pyöriä aikuisten fatbike-pyörien lisäksi! Uudet pyörät mahdollistavat yhä paremmin perheiden yhteiset luontoliikuntahetket pyöräilyn parissa.
Reposaaren kirjaston ja koulun puutalokortteli remontoidaan perusteellisesti vuosien 2022 ja 2023 aikana. Remontin myötä muun muassa kirjaston ilmanvaihto ja verkkoyhteydet paranevat. Syksyllä 2022 alkavan remontin arvioitu kesto on noin vuosi.
Kesän aikana lapsille on tarjolla monenlaista puuhaa Porin ja Nakkilan kirjastoissa. Lapset ja nuoret voivat osallistua myös erilaisiin lukukampanjoihin.
Subscribe to feed