Porin kirjaston suosittu Tylypori-tapahtuma järjestetään tänä vuonna etänä. Helmikuun ensimmäisen viikon ajan 1. - 7.2. kirjaston some-kanavilla ja verkkosivuilla julkaistaan Harry Potter -aiheisia videoita, tehtäviä ja kirjavinkkejä.
Koronarajoitukset kirjaston palveluissa jatkuvat toistaiseksi myös 23.1. jälkeen. Tarkempia tietoja asiasta seuraa myöhemmin.
Kirjastoauto Ursula on jälleen kunnossa ja palaa aikataulun mukaiselle reitilleen maanantaista 18.1. lähtien.
Kirjastossa aloittaa 26.1. verkossa toimiva lukupiiri, joka käsittelee lastenkirjoja ja ilmastonmuutosta. Lukupiiri kokoontuu noin kerran kuukaudessa ja siihen voi ilmoittautua 20.1. mennessä.
Porin kaupunki jatkaa tilojen käyttörajoituksia 23.1. saakka osana koronaviruksen leviämisen ehkäisemistä. Kirjastot ovat alkuvuodesta avoinna rajoitetuin palveluin.
Porin kaupunki ja luovan välittämisen yhteisö Siskot ja Simot järjestivät yhteistyökumppaneineen Joulupostia ikäihmisille -kampanjan 16.11.–11.12.2020. Keräyspisteitä oli muun muassa kirjastoissa.
Kirjastoauto Ursula on poissa liikenteestä autolle sattuneen vaurion vuoksi. Palvelukseen päästään aikaisintaan maanantaina 18.1.
Pullisteleeko lompakossa jo liikaa kortteja tai jäikö kirjastokortti kotiin? Mobiilikortti mahdollistaa älypuhelimen käytön kirjastokorttina.
Subscribe to feed