Pääkirjasto on avoinna torstaina 24.6. klo 19 asti. Muut toimipaikat sulkevat viimeistään klo 17. Kaikki toimipaikat ovat kiinni 25.6. - 27.6.
Pääkirjaston tiloista ja palveluista on valmistunut virtuaaliesittely. Esittelyssä pääsee etänä kiertelemään eri puolilla pääkirjastoa.
Porin kaupunginkirjaston kesäinen lukuhaaste kutsuu jännityskirjallisuuden pariin. Pingottaakaan ei tarvitse, sillä haasteen kuittaamiseen riittää kolme kirjaa. Osallistumisaika on 31.8. saakka.
Kuntavaalien ennakkoäänestys on käynnissä 26.5.-8.6. Kirjastoista äänestyspaikkoina ovat pääkirjasto, Noormarkun kirjasto, Reposaaren kirjasto ja kirjastoauto Ursula. Myös Itätuulen kirjaston vieressä sijaitsevassa yhteisötila Salongissa pääsee äänestämään vaikka kirjastokäynnin yhteydessä.
Kuvataiteilija Veijo Setälä lastenkulttuurikeskus Kruunupäästä entisöi ja puhdisti 1970-luvulla toteutetun linnan.
Kirjasto avaa koronapandemian vuoksi pois käytöstä olleita tiloja asiakaskäyttöön 25.5. alkaen.
Kirjastosta lainattavien välineiden valikoima on kasvanut. Porin kaupunki on hankkinut fatbike-pyöriä, joita saa lainata 24. toukokuuta alkaen kirjastokortilla Porin pääkirjastosta sekä ainakin kesän ajan Ahlaisten ja Lavian kirjastoista. Huomaathan, että vaikka pyörän laina rekisteröidään kirjastossa, pyörä noudetaan erillisestä noutopaikasta. 
Kirjaston kaikki toimipisteet ovat kiinni helatorstaina 13.5. Helatorstain aattona pääkirjasto on avoinna klo 9-19, lähikirjastot sulkevat viimeistään klo 17. Kirjastoauto liikennöi klo 14.10 saakka.
Subscribe to feed