Pelastuslaitoksen verkkosivut siirtyvät uudelle sivulle vuoden 2022 loppuun mennessä. Samalla nykyinen sivusto häviää.
Päivä Paloasemalla -tapahtumia vietetään Satakunnassa yhteensä 28 paloasemalla.
Pelastuslaitos järjesti torstaina 7.9. Satakunnan alueen nuohoojille sekä omalle henkilöstölleen tilaisuuden, jossa tarkasteltiin savuhormeihin ja tulisijoihin liittyviä onnettomuustilastoja ja keskusteltiin puulämmityksen lisääntymisestä tulevan lämmityskauden aikana.
Porin keskuspaloaseman luentosalissa järjestetään koulutus- ja keskustelutilaisuus. Kaikki Satakunnan alueella toimivat nuohoojat ovat tervetulleita.
26.7. Kanta-Porin paloasemalla luovutettiin Satavarmasti toimittu -tunnustus Tiina Koivumäelle.
Suomeen ei kohdistu tällä hetkellä suoraa sotilaallista uhkaa. Epätodennäköisessä sotatilanteessa, jossa joutuisit lähtemään väestönsuojaan, jätä lemmikki kotiin. Se on lemmikin turvallisin ja stressittömin paikka. Väestönsuojissa ollaan lähtökohtaisesti lyhyitä aikoja, ja maksimissaankin kolme vuorokautta. Jos sinut evakuoidaan, ota lemmikki mukaan. Lemmikkiä ei tule päästää vapaaksi luontoon tai jättää kotiin.
Hälytysajossa olevaa ajoneuvoa ei tien päällä kohdata joka päivä. Poliisi, Pelastuslaitos ja Liikenneturva ovat huolissaan vaaratilanteista, joita on sattunut kuljettajien reagoidessa yllättävästi hälytysajossa olevaan hälytysajoneuvoon. Uudessa toimintaohjeistuksessa korostuu hätävilkkujen käyttö.
Pelastuslaitokselta lähti tänä keväänä yhteensä 7853 paloturvallisuuden itsearviointikirjettä. Vielä on palauttamatta noin 2000 lomaketta. Palautukseen annetaan jatkoaikaa 22.5. saakka.
Subscribe to feed