Satakunnan pelastuslaitos luovutti Satavarmasti toimittu -kunniakirjat kuudelle nuorelle. Tämä on kuluneen vuoden aikana jo kolmas kerta, kun Satapelastuksen huomionosoitukset ansiokkaasta toiminnasta myönnetään nuorille auttajille.
Noudata näitä viittä käskyä, niin parannat mahdollisuuksiasi nauttia juhannuksista myös tulevaisuudessa!
Ilmatieteenlaitoksen varoitusennusteen mukaan Satakunnan alueella on juhannuksena voimassa metsäpalovaroitus, jolloin avotulen tekeminen on kielletty.
Tulipysäkki-toiminta puuttuu lasten ja nuorten luvattomaan tulenkäsittelyyn.
Osalle satakuntalaisista on taas postitettu paloturvallisuuden itsearviointilomakkeita. Itsearviointi pyydetään palauttamaan 31.5. mennessä. Jos sinulla on ollut ongelmia turvallisuuden itsearvioinnin kanssa, lue tämä uutinen.
Satakunnan pelastuslaitoksen vuoden 2020 toimintakertomus on luettavissa
Valtakunnallista 112 -päivää vietetään jälleen tänään 11. helmikuuta. Vuoden 2021 teemana on ”turvallisuus on meidän kaikkien oikeus”. Päivän aikana halutaan myös muistaa auttajiamme kiitoksella.
Pelastuslaitoksen kokonaistehtävämäärä säilyi aiempien vuosien tasolla, mutta tehtäväluokittain muutokset olivat suuria. Vahingontorjuntatehtävät lisääntyivät ja ensivastetehtävät vähenivät. Myös koronalla oli vaikutusta pelastuslaitoksen arkeen.
Subscribe to feed