Palaute ja vikailmoitukset

Tervetuloa Porin kaupungin palautesivustolle. Ennen palautteen jättämistä, tutustuthan ensin usein kysytyt kysymykset-osioon, jonne on koottu yleisimmät vastaukset.

SÄHKÖINEN PALAUTELOMAKE

Voit antaa kehitysideoita, kiitoksia tai muuta palautetta Porin kaupungin palveluista sähköisen palautelomakkeen kautta. Yleisellä palautelomakkeella voit valita, mitä aihealuetta palautteesi koskee.

Mikäli et tiedä, kenelle palaute kuuluu, voit valita lomakkeelta "Muut asiat" -osiosta ”Yleinen palaute”-vaihtoehdon tai soittaa kaupungin puhelinvaihteeseen (puh. 02 621 1100) ja tiedustella oikeaa tahoa.

KARTTAPOHJAINEN PALAUTE

Palautteen kohteen sijainnin merkitseminen kartalle helpottaa palautteeseen reagointia. Karttapohjaisella lomakkeella voit merkitä palautteen kohteen sijainnin ja jättää palautetta seuraavista aiheista:

  • Energia- ja vesihuolto
  • Kaavoitus ja maankäyttö
  • Kadut ja liikenne
  • Kartat ja osoitteet
  • Puistot ja metsät
  • Rakentaminen ja luvat
  • Vapaa-aika ja liikunta
  • Ympäristöviihtyvyys

Katuvaloviat

Ilmoitukset rikkoutuneista katuvaloista, valokatkoksista, ongelmista syttymis-/sammumisajoissa yms. voi laittaa suoraan Porin kaupungin palautepalveluun. Ilmoitus lähtee käsittelyyn automaattisesti eikä katuvalovika-ilmoituksiin pystytä valitettavasti vastaamaan palautteen antajalle.

Vikailmoitukset Pori Energia ja Porin Vesi

Pori Energialla ja Porin Vedellä on käytössä 24 h toimivat päivystyspuhelimet, joihin voi ilmoittaa vioista ympäri vuorokauden.

Pori Energia
Vikailmoitukset 24h
Sähkö, puh. 02 633 1161
Kaukolämpö, puh. 02 621 2371

Porin Vesi
Vikailmoitukset 24h
puh. 02 641 2155

Muut vikailmoitukset

Porin kaupungin hallinnoimien kiinteistöjen viat ja korjaustarpeet
paivystys.kiinteistonhoito@pori.fi
puh. 02 623 4490

Porin kaupungin katujen kunnossapito, venepaikat ja matonpesupaikat
Tekninen toimiala, palvelupiste Porina
puh. 02 623 4100

Liikennesuunnittelu

Liikennesuunnitteluun ja -turvallisuuteen liittyvät palautteet ja aloitteet voi lähettää vapaamuotoisella sähköpostilla osoitteeseen liikennesuunnittelu@pori.fi. Sähköpostissa tulee mainita omat yhteystiedot sekä selkeä osoite tai karttaesitys perusteluineen kohteesta, jota palaute koskee tai johon toimenpidettä toivotaan.