Porin seutu puhtaaksi 15.–28. huhtikuuta

Haaste siivoustalkoisiin!

Porin seudun jäteneuvonta sekä CIRCWASTE – Kohti kiertotaloutta -osahanke Luuppi haastavat mukaan keväisiin siivoustalkoisiin koulut, päiväkodit, kerhot, kylä- ja asukasyhdistykset, urheiluseurat, harrastusryhmät, työporukat, naapurustot ja muut yhteisöt sekä kaikki kuntalaiset.

Talkoissa siivotaan yleisiä alueita, kuten asuinalueiden joutomaita, tienvarsia, metsiä, rantoja ja pururatoja. Jäteneuvonta tarjoaa siivoustalkoisiin osallistuville jätesäkit ja hanskat. Tarvittaessa kuntasi avustaa yleisiltä alueilta kerättyjen roskien poiskuljettamisessa.

Ilmoittautumiset 8.4. mennessä Porin seudun jäteneuvonta, Outi Aalto, p. 044 701 2504, jateneuvonta@pori.fi

Ilmoittautumisen lisäksi merkitse siivouskohteesi karttapalveluun. Karttamerkinnän lisäksi täytä talkoot järjestävän tahon tiedot, siivottavan alueen tarkempi kuvaus (puiston nimi, kadunvarret, pyörätie tms.) ja milloin siivoustalkoot järjestetään. Karttapalveluun voi ladata lisäksi inspiroivia ennen ja jälkeen kuvia. Ennen-kuva kannattaa käydä ottamassa ennen karttamerkinnän tekoa. Karttamerkinnän ja kuvan lisäyksen voi tehdä myös paikan päällä puhelimella. Kuvia voi lisätä myös sosiaaliseen mediaan tunnisteilla #porinseutupuhtaaksi ja #cleanupeurope.

Ilmoittautumisen yhteydessä voit myös pyytää jäteneuvontaa merkitsemään siivouskohteen karttapalveluun.

Alla olevasta kartasta voit tutkia, mitkä alueet ja toimijat ovat jo mukana tai onko joku taho järjestämässä talkoita asuinalueellasi. Haastakaa rohkeasti kaikkia mukaan!

Näytä suurempi kartta