Siivoustalkoot 2022

Haaste siivoustalkoisiin 1.-31.5.

Kiitos kaikille osallistuneille! Porin seudulla talkoisiin osallistui vuonna 2022 yli 6300 koululaista tai päiväkotilaista ja 280 muuta talkoilijaa (kyläyhdistykset, kaveri- ja työporukat, yksityishenkilöt sekä urheiluseurat). Arvonnat on suoritettu ja voittajille ilmoitettu.

Aurinkoista ja siistiä kesää! 

  • Yleinen ilmoittautumisaika on 11.4.-31.5. (päättynyt!)
  • Koulujen ja päiväkotien ilmoittautumisaika on 14.-30.3. (päättynyt!)

Talkoissa siivotaan vain yleisiä alueita, ei esimerkiksi kenenkään pihoja. Tänä vuonna ei kaikille talkoolaisille ole tarjolla hanskoja ja roskapusseja. Ne jaetaan ainoastaan mukaan ilmoittautuneille kouluille ja päiväkodeille. Muiden talkoisiin osallistuneiden kesken järjestetään arvonta.

Ilmoittautumisen yhteydessä voi halutessaan merkitä siivottavan paikan karttaan, jolloin paikkamerkki ja siivoavan tahon nimi näkyy kartassa. Kartta löytyy tämän sivun lopusta. Katso alempaa myös siivoustalkoiden järjestäjän muistilista.

Siivoustalkoita voi järjestää kuka tahansa, mutta tämä kampanja on suunnattu Porin seudun jäteneuvonnan toiminta-alueelle, eli seurvaaviin kuntiin: Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki, Merikarvia, Nakkila, Pomarkku, Pori, Siikainen ja Ulvila.

Siivoustalkoiden järjestäjän muistilista 

Katso siivoustalkoiden järjestäjän muistilista tästä.

Ilmoittaudu tästä.

Heitä haaste eteenpäin, #siistihaaste

Siistihaaste jpg

Kun ilmoittaudut siivoustalkoisiin, mieti kenet voisit haastaa. Tulosta alta haaste ja vie haastettavalle tai tallenna koneellesi ja lähetä sähköpostitse eteenpäin. Haasteesta saa myös vapaasti ottaa kuvakaappauksen. Siistihaasteeseen on tulossa myös sosiaalisessa mediassa hyödynnettävää materiaalia, jota voi jakaa. Voit myös käyttää tunnisteita #siistihaaste ja #jätevaakku.

siivoustalkoot

 

Koulut ja päiväkodit

Trashvaakku

Siivoustalkoisiin ilmoittautuneille kouluille ja päiväkodeille jaetaan talkootarvikkeet, eli hanskat ja roskapussit. Koulujen ja päiväkotien ilmoittautumisaika on 14.-30.3.2022. Ilmoittautuminen tapahtuu tämän sivun kautta. Tarvikkeet toimitetaan Porin kouluille ja päiväkodeille sisäisessä postissa viikon 16 loppuun mennessä. Muissa kunnissa tarvikkeet toimitetaan kuntien määrittelemiin noutopaikkoihin (esim. kunnanvirasto) viikon 16 loppuun mennessä.

HUOM! Koronatilanne saattaa vaikuttaa Siivoustalkoiden järjestämiseen kouluissa ja päiväkodeissa. 

 

 
 
 

Kurkkaa ketkä muut siivoustalkoilevat Porin seudulla

Ilmoittautumisen yhteydessä voi merkitä talkoopaikan karttaan. Voit kirjoittaa alla olevan kartan hakukenttään paikkakunnan tai osoitteen ja zoomata. Talkoomerkintää klikatessa näkee siivoavan tahon vasemmalla.

 

 

Circwaste-logo-koodi-disclaimer

Ota yhteyttä:

Jäteneuvonta
Asiakaspalvelu
Elinvoima- ja ympäristötoimiala
Suunnittelu- ja kehittämisyksikkö / Jätehuollon suunnittelu ja neuvonta