Rakennuskulttuuritalo Toivossa on lauantaina 21.5. klo 11-15 Kunnosta ja korjaa -päivä, jolloin Toivon pihalla tehdään perinteisiä puisia palotikkaita ja kunnostetaan ikkunoita sekä avataan kesänäyttely LATTIA ja pidetään kaksi lattioihin liittyvää luentoa.
Museoviikko 16.-22.5.2022 Satakunnan Museossa, Luontotalo Arkissa, Rosenlew-museossa ja Rakennuskulttuuritalo Toivossa.
Satakunnan museoviikkoa vietetään 14.5. – 21.5. Museoviikolla on luvassa ohjelmaa, tapahtumia ja näyttelyitä eri puolilla Satakuntaa.
VANHA HYVÄ IKKUNA! Miksi vanha ikkuna kannattaisi kunnostaa? Mistä tietää, voiko sitä edes enää korjata? Miten korjaus tehdään? Pitääkö kaikki maali ja kitti poistaa? Onko vanha ikkuna energiatuhlari?
Perjantaina 8.4. avautuu kaksi toisen maailmansodan aikaan pohjautuvaa näyttelyä: Sota Porissa Satakunnan Museossa ja Sodassa ja työssä Rosenlew-museossa.
Rakennuskulttuuritalo Toivon kevään viimeinen korjausneuvontailta 13.4.2022 klo 17.00-18.30 järjestetään paikan päällä Toivon punaisessa Piharivissä.
Satakunnan Museon monivuotinen tutkimushanke huipentuu kahden viikon päästä, perjantaina 8.4.2022, kun toisen maailmansodan tapahtumia Porissa ja Satakunnassa esittelevät näyttelyt avautuvat Satakunnan Museossa ja Rosenlew-museossa.
Porin museot järjestävät koululaisten kesäloman alussa kaksi museoleiriä 7–11 -vuotiaille. Molemmille leireille otetaan 12 lasta ilmoittautumisjärjestyksessä. Leirit ovat päiväleirejä.
Subscribe to feed