Satakunnan Museossa järjestetään kulttuurintäyteistä ohjelmaa iltapäivisin kerran kuukaudessa. Kulttuuri-iltapäivissä tutustutaan monipuolisesti museon näyttelyihin ja yhteiseen kulttuuriperintöömme. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki päiväsaikaan mukaan ehtivät. Tilaisuudet ovat maksuttomia, kahvimaksu 2 €.
Rosenlew-museossa valot vilkkuvat oudosti ja pommisuojasta kuuluu kummia. Museon vartija on kadoksissa. Järjestimme SuomiAreenan kansalaistorilla tiistaina 16.7. arpajaiset, jossa oli mahdollisuus voittaa osallistuminen pakohuonepeliin Rosenlew-museossa.
"Rosenlew-museossa on kuultu outoja ääniä, jotka tuntuvat tulevan kellarista ja pommisuojasta." Uusi pakohuonepeli teettää pelaajille runsaasti haasteita. Escape room "Museon vartija kadoksissa" on nyt varattavissa Rosenlew-museosta.
Porin Aarre -arkkitehtuurikilpailu on ratkennut. Voittajatyö Puikkarissa Satakunnan Museon ympäristöön nousee elegantti ja moderni uudisrakennus. Voittajatyön on suunnitellut arkkitehti Petri Piirta.
Satakunnan Museo ja Turun yliopiston Humanistisen tiedekunnan Kulttuurituotannon ja maisemantutkimuksen koulutusohjelma solmivat yhteistyösopimuksen.
Rosenlew-museossa lauantaina 8.6.2019 avautuva näyttely Futuromania – Designing Future Living tuo 1950 – 1960-lukujen suomalaisten suunnittelijoiden asumis- ja kaupunkiutopioita tähän päivään.
Rakennuskulttuuritalo Toivon kesänäyttely Saaronin lilja ja hienohelma –näyttely kertoo huonekasvien historiasta Suomessa.
Satakunnan Museo on voittanut Vuoden museo 2019 -tittelin. Palkinto jaettiin Tampereella vuotuisessa Museopalkintogaalassa 16. toukokuuta.
Subscribe to feed