Satakunnan Museon kuva- ja arkistokokoelmiin liittyvät palvelut ovat edelleen suljettuna. Myös esinekokoelmiin liittyvässä asiakaspalvelussa on mahdollisia viivästyksiä kokoelmahallintajärjestelmän vaihtoon liittyvistä toimenpiteistä johtuen.
Porin kaupungin tiloja koskevia rajoituksia on jatkettu. Satakunnan Museon toimipisteet ovat tällä hetkellä, Porin kaupungin koronarajoitusten mukaisesti, suljettuina toistaiseksi.
Satakunnan kulttuuriympäristöohjelma päivitettiin ja uudistettiin verkkosivuiksi - ensimmäisten joukossa Suomessa!
Keskiviikkona 25. marraskuuta Satakunnan taidetoimikunta palkitsi Porin kaupungin rakennustutkija Liisa Nummelinin hänen pitkästä urastaan rakennustaiteen suojelijana. Nummelin on huomionosoituksesta suuresti yllättynyt, mutta hyvin kiitollinen.
Satakunnan Museon projekti Talkoot! - perinteen tallentaminen, talkoohengen etsiminen ja hyvien talkoiden reseptin laatiminen alkoi 1.6.2020 ja jatkui kesän yli. Tavoitteena oli ymmärtää ja löytää ne tekijät, jotka ovat saaneet ihmiset vuosisatojen ajan osallistumaan talkoisiin vuodesta ja sukupolvesta toiseen.
Karjarannan kehitystä ja muutoksia 1800-luvun lopulta 2010-luvulle käsittelevä tarinakartta on julkaistu osana Satakunnan Museon verkkonäyttelyitä.
Satakunnan Museo osallistuu perjantaina 18.9.2020 museoalan yhteiseen tallennustempaukseen, jonka aiheena on kulutus.
Rosenlew-museon yleisöluentosarja Painokangasluennot jatkuu 14.9. alkaen. Sen pääosissa ovat paitsi tekstiiliteollisuuden värikkäät tuotteet, kankaat ja kuosit, myös suomalainen design ja sen suunnittelijat.
Subscribe to feed