Porin kaupungin tiloja koskevia rajoituksia on jatkettu. Satakunnan Museon toimipisteet ovat tällä hetkellä, Porin kaupungin koronarajoitusten mukaisesti, suljettuina toistaiseksi.
Porin kaupungin koronarajoitusten mukaisesti Satakunnan Museo, Luontotalo Arkki, Rakennuskulttuuritalo Toivo ja Rosenlew-museo ovat tilapäisesti suljettuina.
Satakunnan kulttuuriympäristöohjelma päivitettiin ja uudistettiin verkkosivuiksi - ensimmäisten joukossa Suomessa!
Keskiviikkona 25. marraskuuta Satakunnan taidetoimikunta palkitsi Porin kaupungin rakennustutkija Liisa Nummelinin hänen pitkästä urastaan rakennustaiteen suojelijana. Nummelin on huomionosoituksesta suuresti yllättynyt, mutta hyvin kiitollinen.
Satakunnan Museossa, Rosenlew-museossa ja Luontotalo Arkissa voi syyslomalla seikkailla karhukierroksella! Aikaisemmista tiedoista poiketen ja koronasta johtuen museoissa ei järjestetä askartelupajoja.
Satakunnan Museon projekti Talkoot! - perinteen tallentaminen, talkoohengen etsiminen ja hyvien talkoiden reseptin laatiminen alkoi 1.6.2020 ja jatkui kesän yli. Tavoitteena oli ymmärtää ja löytää ne tekijät, jotka ovat saaneet ihmiset vuosisatojen ajan osallistumaan talkoisiin vuodesta ja sukupolvesta toiseen.
Satakunnan Museon valokuva- ja arkistokokoelmiin liittyvä asiakaspalvelu suljetaan 12.10.2020 alkaen.
Karjarannan kehitystä ja muutoksia 1800-luvun lopulta 2010-luvulle käsittelevä tarinakartta on julkaistu osana Satakunnan Museon verkkonäyttelyitä.
Subscribe to feed