Satakunnan Museossa, Rosenlew-museossa ja Luontotalo Arkissa voi syyslomalla seikkailla karhukierroksella! Aikaisemmista tiedoista poiketen ja koronasta johtuen museoissa ei järjestetä askartelupajoja.
Satakunnan Museon projekti Talkoot! - perinteen tallentaminen, talkoohengen etsiminen ja hyvien talkoiden reseptin laatiminen alkoi 1.6.2020 ja jatkui kesän yli. Tavoitteena oli ymmärtää ja löytää ne tekijät, jotka ovat saaneet ihmiset vuosisatojen ajan osallistumaan talkoisiin vuodesta ja sukupolvesta toiseen.
Satakunnan Museon valokuva- ja arkistokokoelmiin liittyvä asiakaspalvelu suljetaan 12.10.2020 alkaen.
Karjarannan kehitystä ja muutoksia 1800-luvun lopulta 2010-luvulle käsittelevä tarinakartta on julkaistu osana Satakunnan Museon verkkonäyttelyitä.
Satakunnan Museo osallistuu perjantaina 18.9.2020 museoalan yhteiseen tallennustempaukseen, jonka aiheena on kulutus.
Rosenlew-museon yleisöluentosarja Painokangasluennot jatkuu 14.9. alkaen. Sen pääosissa ovat paitsi tekstiiliteollisuuden värikkäät tuotteet, kankaat ja kuosit, myös suomalainen design ja sen suunnittelijat.
Luontotalo Arkissa aukesi Majavanlastuja - näyttely tänään tiistaina 8.9.2020. Näyttelyssä on esillä 40 valokuvaa kanadanmajavista ja niiden puuhasteluista vetisessä elinympäristössään.
Satakunnan Museossa on syksyn aikana tarjolla kaksi luentokokonaisuutta. Toisessa tarkastellaan uskonnollisia liikkeitä ja ilmiöitä. Toisessa sarjassa esitellään ajankohtaisia tutkimuksia Satakunnasta.
Subscribe to feed