Seutu+

Rauma-Eurajoki-Pori välillä liikennöi jatkossa LS-Liikennelinjat Oy. Linjastolla käytetään Seutu+ -lippu ja maksujärjestelmää.

Rauma-Eurajoki-Pori välillä liikennöi jatkossa LS-Liikennelinjat Oy. Linjastolla käytetään Seutu+ -lippu ja maksujärjestelmää. Lisätietoja lippujen hankinnasta ja kelpoisuusalueista löytyy seutuplus.fi sivustolta.

Edellisen liikenteenharjoittajan, Satakunnan Liikenne Oy:n, yrityskohtaiset kausi- tai sarjaliput eivät valitettavasti käy uuden liikenteenharjoittajan vuoroissa. Jos asiakas on hankkinut yrityskohtaisia kausi- tai sarjalippuja, käyttämättömistä matkoista voi tehdä hyvityspyynnön osoitteeseen matkapalvelut.palautteet@matkahuolto.fi. Hyvityspyynnön voi tehdä myös puhelimitse 020 331 222 (klo 8-16, hinta 0,084 e/min).

Rauma-Pori välillä liikennöi myös markkinaehtoisia kaukoliikenteen vuoroja. Seutu+ kausi- tai sarjalippu ei käy näissä vuoroissa.

Koulumatkatuetut liput

Toisen asteen opiskelijat (esim. lukiolaiset ja ammatillisen oppilaitoksen opiskelijat) voivat hakea Kelalta koulumatkatukea, mikäli koulumatkan pituus ylittää tietyn kilometrimäärän.

Vuoden 2024 alusta lähtien Seutu+ liput ovat suorakorvausmenettelyn piirissä ja lipun voi hankkia suoraan niin sanotulla osto-oikeudella.

Lue lisää koulumatkatuetun lipun ostamisesta täältä.