Seutu+

Seutu+ -lippu- ja maksujärjestelmä on käytössä Porissa Rauma-Eurajoki-Pori-linjastolla ja Kankaanpää-Pomarkku-Pori-linjastolla.

Seutu+ -lippu- ja maksujärjestelmä on käytössä Porissa Rauma-Eurajoki-Pori-linjastolla ja Kankaanpää-Pomarkku-Pori-linjastolla.

Lisää tietoa Seutu+ aikatauluista ja lipputuotteista löydät Seutu+ omilta verkkosivuilta.

 • Rauma-Eurajoki-Pori välillä liikennöi LS-Liikennelinjat Oy ja linjastolla käytetään Seutu+ lipputuotteita.

  Rauma-Pori välillä liikennöi myös markkinaehtoisia kaukoliikenteen vuoroja. Seutu+ lipputuotteet eivät käy näissä vuoroissa.

   

 • Kankaanpää-Pomarkku-Pori linjastolla liikennöi 3.6.2024 eteenpäin A. Lamminmäki Oy.

  Linjoilla on käytössä linjanumerot 301-303.

  Aikataulut ja kunkin linjanumeron reitit löytyvät seutuplus.fi-sivuston reittioppaasta ja Aikataulut-osiosta. Myös liikennöitsijä ilmoittaa aikataulut omilla verkkosivuillaan. Aikatauluja ei julkaista enää Matkahuollon aikataulupalvelussa.

  LIPPUTUOTTEET

  Linja-autosta voi ostaa kertalippuja käteisellä tai kortilla, säännöllisempään matkustukseen kannattaa hankkia kausi- tai sarjalippuja.

  Koko yhteysväli: Pori 2-kelpoisuusalueen kausilippu tai 10 matkan sarjalippu
  Pomarkku-Pori: Pori 1-kelpoisuusalueen kausilippu tai 10 matkan sarjalippu
  Pomarkku-Kankaanpää: Kankaanpää 1-kelpoisuusalueen kausilippu tai 10 matkan sarjalippu

  Kausi- ja sarjaliput voi ostaa sekä Seutu+ -mobiilisovellukseen että Seutu+ -matkakortille. Matkakortteja myydään Porin Leijonan palvelupisteellä (27.5.2024 alkaen) Matkakortin voi halutessaan myös tilata postitse kotiin Seutu+ -verkkosivuilta.

Koulumatkatuetut liput

Toisen asteen opiskelijat (esim. lukiolaiset ja ammatillisen oppilaitoksen opiskelijat) voivat hakea Kelalta koulumatkatukea, mikäli koulumatkan pituus ylittää tietyn kilometrimäärän.

Vuoden 2024 alusta lähtien Seutu+ liput ovat suorakorvausmenettelyn piirissä ja lipun voi hankkia suoraan niin sanotulla osto-oikeudella.

Lue lisää koulumatkatuetun lipun ostamisesta täältä.