Porin Vesi, liikelaitos

Kuva Ismo Lindfors

Porin Vesi hoitaa toiminta-alueensa veden hankinnan, käsittelyn ja jakelun sekä viemäröinnin ja jäteveden puhdistamisen kilpailukykyiseen hintaan asiakkaiden odotukset ja tarpeet mahdollisimman hyvin täyttäen sekä ympäristöasiat halliten.

Vesitiliä päivitetty

Voit nyt tarkastella laskujasi, jos olet kirjautunut palveluun Suomi.fi-tunnistautumisella. Ensimmäisellä kirjautumiskerralla tarvitset pankkitunnusten lisäksi asiakasnumeron, käyttöpaikkanumeron sekä vesimittarin numeron. Nämä tiedot löydät vesilaskustasi. Huomaathan, että työlaskuja et näe tästä järjestelmästä.

Vesimittarin lukeman ilmoitus ja kulutuksen seuraaminen onnistuvat edelleen kirjautumalla Vesitiliin asiakas- ja käyttöpaikkanumerolla kuten ennenkin.

Jätevesiviemäreiden savukokeita Noormarkussa

Porin Vesi aloittaa Noormarkussa Söörmarkun alueella jätevesiviemäriverkoston kuntotutkimukset savukokeen avulla alustavasti viikolla 27. Tutkimusalue laajenee tämän jälkeen Lehtolan alueelle ja myöhemmin myös muualle Noormarkkuun. Tutkimuksen tarkoituksena on selvittää jätevesiviemäriin johtuvien vuoto- ja hulevesien alkuperää ja viemärien kuntoa. Tutkimusalueella olevia kiinteistöjä tullaan tiedottamaan tutkimuksen tarkemmasta ajankohdasta kirjeitse sekä lisäksi häiriötiedotepalvelun kautta.

Tutkimusta suoritetaan arkipäivisin klo 8-15 välisenä aikana. Tutkimusalueella olevia kiinteistöjä pyydetään varmistamaan, että harvoin käytettyjen viemärien hajulukoissa on vettä. Näin savu ei pääse sisälle rakennukseen. Huomioikaa myös tekniset ja lämminvesivaraajan tilat. Tutkimuksessa käytettävä savu on vaaratonta, eikä se värjää pintoja. Savukokeiden aikana savua purkautuu rakennusten katoilla olevista tuuletusputkista sekä esimerkiksi viemäriin liitettyjen tarkastuskaivojen kansista. Savu hälvenee muutaman minuutin kuluessa.

Tutkimustyön aikana Porin Veden työntekijät joutuvat tarvittaessa liikkumaan kiinteistölle kuuluvalla alueella. Pahoittelemme tutkimustyöstä aiheutuvaa häiriötä.

 

Vikailmoitukset 24 h

puh. (02) 641 2155